|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Strach przed ciążą i wymyślanie chorób.. pomocy ;((
Hej dziewczyny.Już nie mogę wytrzymać to mnie wykańcza.. opowiem od początku. Panicznie boje się zajścia w ciaze, nie wiem skad to się bierze. Już nawet zaczelam uprawiac tylko petting, a i tak boje się ciazy. Mam strasznie nieregularne cykle. Ostatnio okres spoznil mi się 6 dni, a teraz znowu to samo dziś już 41 dzień cyklu i 9 dni spóźnienia okresu. Robilam dwa testy ciążowe jeden po 16 dniach po PETTINGU, a drugi 22 dni po PETTINGU jeden płytkowy drugi strumieniowy. I trochę się uspokoiłam, ale nawet testom nie wierze. Nie wiem już co robic☠☠Przeciez przez petting nie zajde w ciaze, nie myslce ze jestem jakas niedouczona biologii ja po prostu mam obsesje na tym punkcie. Już teraz zaczelam myslec, ze a jednak to nie ciaza to pewnie jakas choroba może torbiele jajnikow a może jakiś zakrzep w organizmie i stad brak okresu. A przecież robiłam testy i tak boje się ciąży, ze może palcem sperma wprowadzona itp. To jest jakk jakas psychoza pozmocie co robic☠☠Mam 20 lat i od 4 lat jestem z chłopakiem, a moja obsesja niszczy mi zycie i jemu bo ja sieje panike bo się ciagle panicznie boje ciąży lub jakiejś choroby. Dzis tak jak mowilam 9 dzień spóźnienia okresu a ja na przemian mysle jak nie ciaza to pewnie jakas choroba. Powiedzcie od razu co może być przyczyna brak okresu. W lipcu biegałam 3 dni pod rząd po 3 km, odchudzałam się tydzień, ale już przestalam. Potem wyjechałam na jeden dzień nad morze w dniu w którym powinnam mieć niby okres, później ciagle w domu ale miałam problemy z moja babcia która traci pamięć z dnia na dzień i tez to pewnie jakiś stres, teraz aktualnie jestem w Niemczech od 2 dni na samym południu Niemiec koło Francji. Czy to mogą być powody opóźnienia okresu ? Od 2 tygodni ciagle mam wrazenei, ze mi zaraz poleci albo już polecialo i latam do lazienki a tu nic, a brzuch pobolewa mnie jak na okres. Uprzedzam hejterow nie gadajcie, o niepokoalane poczecie jaka glupia o wymysla choroby, bo ja wszystko wiem ze NIEMOZLIWA jest ciaza przez peeting ale uwierzcie to silniejsze odemnie.. pomocy☠
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Strach przed ciąża i wymyślanie chorób.. pomocy ;((
Te opóźnienia mogą być spowodowane stresem , jak tak bardzo się stresujesz to polecam tabletki.
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Strach przed ciążą i wymyślanie chorób.. pomocy ;((
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.