|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Wizaż -jak usunąć zaproszenie?
Proszę, pomóżcie, może problem bałchy ale nie wiem jak rozwiązać i mnie dosyć irytuje
![]() Otóż ciągle mi wyskakuje na Wizażu, że mam nową wiadomość, przy czym ciągle jest to ta sama: że mam zaproszenie do klubu, którego nie przyjmuje. Chcę to jakoś usunąć z poczty ale nie mogę ![]() Jak odrzucić zaproszenie do klubu, jak to w ogóle usunąć z poczty? Za odpowiedzi z góry dziękuję
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizaż -jak usunąć zaproszenie?
mi również wyświetlało się,że mam wiadomość z tym że jak wchodziłam w skrzynkę odbiorczą to nie było w niej żadnej nowej wiadomości
Usunęłam więc wszystkie wiadomości te wysyłane też i problem zniknął
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-10-07 o 09:49 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Usuwanie wiadomosci nie zawsze pomaga w takich wypadkach Złosliwiec prosi o wysłanie mu na PW hasła do waszego konta na forum i on sam to naprawia
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
podbijam. temat stary, ale dla mnie problem nadal aktualny i dość irytujący. coś się zmieniło w tej kwestii, czy dalej tak jak pisze Up?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Chodzi o wyskakujące okienko? Ustawienia użytkownika --> edytuj opcje --> korespondencja i powiadomienia --> prywatne wiadomości --> odznaczasz opcję 'pokaż powiadomienie o PW w wyskakującym okienku.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

Usunęłam więc wszystkie wiadomości te wysyłane też i problem zniknął