|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
problem z piśmiennictwem w pracy
Hej dziewczyny, może ktoraś z Was się orientuje i jest w stanie mi pomóc.
Do pracy korzystałam z czasopism ŚWIAT PROBLEMÓW, chcąc ująć str w piśmiennictwie mam problem gdyz artukuł z którego korzystalam jest napisany w takiej 'wkładce' do tego numeru czasopisma. Mimo iż jest on w połowie czasopisma ma nr strony 2, ponieważ jest to ta wkładka. Wykaz pismiennictwa na uczelni nie przewiduje jak się odniesc do takiej sytuacji . Artykuł napisał autor X,jest to w wkładce z calkiem inną numeracją stron anieżeli całe czasopismo. Nie moge napisać że jest to strona 2 , bo tak naprawde w tym numerze czasopisma na stronie 2 jest spis treści. ![]() wzor pismiennictwa jaki mnie obowiazuje to nazwisko i imie autora. tutul artykułu. nazwa czasopisma, nr.rok.strony od -do. Nie wiem jak się do tego odnieść
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2014-05-17 o 21:06 Powód: zmiana koloru czcionki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.