|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Dziwne odgłosy
Witam, mam problem od dłuższego czasu związany z moim sąsiedztwem. Niestety, ale jestem posiadaczem pokoju za ścianą sypialni sąsiadów i dosyć często słyszę jednoznaczne odgłosy typu "matkooo", "oooh", "mocniej", "szybciej", "ale masz wielkiego kutafonga!" czy "zaraz dojdę". Co mam zrobić? Przez te odgłosy nie mogę spać, a trwają one prawie całą noc, przez co śpię na lekcjach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziwne odgłosy
Pogratuluj sasiadom udanego zycia erotycznego i naucz sie spac przy muzyce.
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
A mają obok, nad sobą, lub pod kogoś jeszcze?
Bo jeśli tak to ja bym zostawiła anonimową kartkę w drzwiach. "Możecie się bzykać trochę ciszej? Bo spać nie mogę." Może się zawstydzą ![]() A swoją drogą kutafong to bardzo oryginalne określenie, nie spotkałam się jeszcze ![]()
You can't change what's already happened. I wish you could. But... You just can't. ♥ 09.11.2012 ♥ Edytowane przez weak Czas edycji: 2014-05-17 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ante Pante
|
Cytat:
![]() Ale tak jak poprzedniczka, radzę zostawić kartkę na drzwiach albo coś w tym stylu. Ewentualnie, jak nie poskutkuje, to idź do administracji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zostawić kartkę, albo porozmawiać. Może warto wygłuszyć ścianę? Z blokami tak już niestety bywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż z drugiej strony taka rozmowa prosto w oczy mogłaby trafić bardziej dosadnie. Proponuję porozmawiać, dopiero jeśli kartka nie zadziała. W każdym razie gdybym ja znalazła taką kartkę w drzwiach dosadniej nie trzeba by mi było tłumaczyć.
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
albo stopery zakupić w aptece i w nich spać
![]() ja słyszę płaczące dziecko ostatnio za ścianą w nocy i mi przeszkadza ale też nie mam pretensji, to nie uprawiająca głośno seks para, tylko dziecko, które może mieć kolkę i masa innych rzeczy może się dziać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Kutafong made my day
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
W blokach ludzie często kijami w ściany stukają jak im się coś nie podoba,ale kartka jest o wiele lepszym pomysłem.
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powinni się domyślić, że to za ścianą słychać, a z jakiś powodów tego nie robią... Albo nie są na tyle inteligentni, zbyt zajęci sobą, albo po prostu mają gdzieś sąsiadów, ich oczekiwania i ich sen.
You can't change what's already happened. I wish you could. But... You just can't. ♥ 09.11.2012 ♥ Edytowane przez weak Czas edycji: 2014-05-17 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Opcja awantury odpada, bo jestem jeszcze niepełnoletni i mieszkam z rodzicami (jakoś ciężko jest mi sobie wyobrazić sobie by z nimi porozmawiać na ten temat), a na dodatek sąsiad jest dosyć wysokim i umięśnionym mężczyzną którego raczej nie chciałbym spotkać w nocy na ulicy. Co trzeba byłoby napisać na tej karteczce? Nie macie jeszcze jakiś pomysłów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślę, że na karteczce wszystko jedno co, najlepiej dosadnie, ale z kulturą, bo i tak nie będą wiedzieć kto to napisał, mogą jedynie podejrzewać, ale z pewnością nie będą latać po sąsiadach i dopytywać. Może "Uprzejmie proszę o zachowanie ciszy nocnej, ponieważ odgłosy dochodzące z Państwa mieszkania nocą bardzo utrudniają mi sen."
You can't change what's already happened. I wish you could. But... You just can't. ♥ 09.11.2012 ♥ Edytowane przez weak Czas edycji: 2014-05-17 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ante Pante
|
Albo sam zacznij głośno krzyczeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jakby po karteczce czy pogadance nie chcieli zachowywać się trochę ciszej można zadzwonić po policję, że zagłuszają ciszę nocną, która także obowiązuje uprawiające seks pary jak sądzę
![]() Nie wyobrażam sobie spać w stoperach, bo sąsiadowi zachciało się głośno drzeć ryja. Nieważne z jakiego powodu. Równie dobrze mogłabym kazać komuś zakładać stopery, bo chcę sobie o 1 w nocy posłuchać muzyki na cały regulator.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Albo straż miejską
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
No, no, po jakieś służby porządkowe
![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcę zakładać nowego wątku,nie wiem nawet w jakim dziale,ale zadam pytanie również o sąsiadów. Mieszkam w domu jednorodzinnym,a obok nas buduje się zakon ![]() ![]() Da się coś z tym zrobić?
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się że już nigdy nie będę mieszkać w bloku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszy mnie, że lubisz być głośno i dla Ciebie to okazywanie uczuć, ale przez ścianę też mieszkają ludzie, którzy np. mogą chcieć spać, a nie całą noc - jak tutaj jest - słuchać seksualnych arii sąsiadów. Po prostu chcieliby pospać, bo ich to w tym momencie uszczęśliwia, jak Ciebie seks. Sen jest potrzebny. I nie, nie uważam, że powinien sobie człowiek kupić stopery, bo tak samo sąsiad stoperów nie będzie zakładał jak ja będę głośno puszczać całą noc Suicide Silence - może mnie to uspokaja i potrzebuję tego? Nikogo to nie będzie obchodziło. Cisza nocna jest, po prostu. Minimum empatii dla śpiących może? ![]() Nie ma się co wstydzić, ale trochę pomyślunku, że ktoś jeszcze w tym bloku mieszka. Po 22.00 nie puszczam głośno muzyki, nie krzyczę, nie robię rabanu, bo szanuję spokój moich sąsiadów. Nawet oni po 22.00 kończą swoje głośne kłótnie ![]() ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2014-05-18 o 15:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorze- ja bym zostawiła im kartkę w drzwiach. Nie rozumiem, czemu autor ma zakupić stopery? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie,a te kobity jakoś nie są ugodowe, no a robotnikom uwagi raczej nie chcę zwracać. No ale się jakoś może przemęczymy. Odbijemy sobie jak śmieci będą spalać ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Ogólnie to jak siedziałam w domu tylko z przyjaciółką to było oko za oko ząb za ząb i się takie hity puszczało: www.youtube.com/watch?v=cq2paBCLSSc No i zagłuszałyśmy,ale to też niezbyt dobry sposób. ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Z tym,że my właśnie pokojowo z nimi nie żyjemy,bo im się nie da po ludzku uwagi zwrócić. Tyle razy prosiliśmy o niepalenie śmieci,no ale nic,więc zaczęliśmy dzwonić po straż miejską. Bo moja mama jest potrzebna jak trzeba komuś zastrzyk zrobić,tato jak coś wnieść,ale my nie możemy o nic prosić. Poza tym niektóre są takie,że mi zwracają uwagę w wakacje jak się opalam na swoim podwórku,a do nich ma jakiś ksiądz przyjechać. Co to,zgorszenie jakieś? Wolność Tomku w swoim domku,jakbym chciała to nawet topless mogę,nie? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze bym tyłkiem pomachała temu księdzu, na złość ![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież ja nie myślę, że oni tylko drą ryja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- A jak sąsiedzi się kłócą to też nie można pomyśleć, że drą się, tylko współczuć, że mają problemy? Nie jestem Jezusem ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Pisz karteczkę,
poniżej przykłady z internetu ![]() http://s2.lov3.pl/s2.lov3.pl/7dc1e1c...2cfff044e7.jpg Oczywiście ubierz to w słowa mniej nacechowane emocjonalnie i bardziej kulturalne;-)
"...И твердит он, смотря на закат, и на берег — покинутый узкий: этот город вернётся назад, Севастополь останется русским..." Edytowane przez nadijahh Czas edycji: 2014-05-18 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
zadzwoń gdzie trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
lokalna gwiazda
|
Tak, po policję, bo ktoś w mieszkaniu obok strasznie krzyczy
![]() Swego czasu mieszkali obok ludzie, którzy ku uciesze sąsiadów uprawiali seks w ciągu dnia. Wszystko było doskonale słychać na klatce schodowej, a dziewczyna wydawała z siebie odgłos jak piszcząca zabawka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.