|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Problem z przyjaciółką.Proszę o radę!
Cześć, jestem tu nowa i trochę nie wiedziałam gdzie umiescić swój wątek. Mam problem. Do mojej przyjaciółki A. zaczeła się podlizywać nasza koleżanka B. (2 lata temu ja i B. bardzo się przyjazniłysmy, jednak ona nie była warta tej przyjaźni) Wszyscy nasi znajomi to zauważyli, że A. zaczęła mnie trochę olewac, rozmawiałam z nia o tym, było lepiej ,ale teraz już tak nie jest. B. mnie wkurza tym podlizywaniem się, ona ma swoją przyjaciołke, którą olewa dla A. Nie wiem co mam robic. Wczoraj zrobiło mi się strasznie smunto bo siedziałysmy sobie we trójkę, i A. przez cała godzinę rozmawiała z B., 2 razy popatrzyła sie na mnie, coś zagadała, sprawdziła co robię.To mnie strasznie zabolało. Nie mogę znowu porozmawiać o tym z A. nie potrafię... Co ja mam robić? Strasznie mnie to boli i nie wiem czy byc teraz troche mniej rozmowna w stosunku do A., czy mimo tego bólu rozmawiać z nią,jakby ta sytuacja się nie zdarzyła.Zależy mi na A. Dodam jeszcze, że B. może sie podlizywać do A, by mi ją zabrac, ponieważ jednym z powodów rozpadu mojej i B. przyjaźni była własnie A. Proszę o radę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z przyjaciółką.Proszę o radę!
ile ty masz lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
15.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ash nazg durbatulûk
|
W tym wieku miałam podobny problem, co Ty. I dziś się śmieję (przepraszam, nie chcę Cię urazić) z tej dziecinności. Kumplowałam się z A i B we trzy, ale ja wiecznie szłam w odstawkę. Przejmowałam się strasznie. Więc co zrobiłam? Olałam je
![]() Jeżeli zależy Ci na jej przyjaźni, to wtrącaj się w je rozmowy, nie czekaj, aż Twoja przyjaciółka zwróci na Ciebie uwagę. Albo po prostu ignoruj je. Nie urażaj się, nie pokazuj, że Cię to boli. I tak za rok zaczynasz nową szkołę, to znajdziesz sobie nowe koleżanki. ![]() Niestety, kumplowanie we 3 posiada właśnie takie negatywne strony. Ja miałam już w liceum 3 koleżanki (czyli paczka 4 koleżanek) i fajnie nam było. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.