|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Szaleństwa w życiu
Na fali podsumowań kończącego sie roku stwierdziliśmy z TŻ, że chyba dopadla nas juz rutyna w związku i ogólnie sie starzejemy, bo w naszym życiu jest juz bardzo mało miejsca na szaleństwa. Kiedyś mieliśmy dużo znajomych, czesto imprezowalismy itd, a wraz z zakończeniem studiów wszystko to powoli się kończyć.
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat, pozwalacie sobie na małe szaleństwa w życiu? Co takiego uważacie za szaleństwo i w jaki sposób urozmaicacie sobie życie takimi niezaplanowanymi aktywnosciami? Jeśli o mnie chodzi, to jedyne co uważam za szaleństwo w ostatnim roku to pójście spontanicznie na diabelski młyn podczas jednego z festiwali, a strasznie się tego bałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Szaleństwa w życiu
Cytat:
My na przykład nie wyjechaliśmy jeszcze z_Polski. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie i mojego partnera niezlym szalenstwem tego roku byla spontaniczna podroz na moto przez pol Polski. On juz tak jezdzil, ale nie na az tak dlugie trasy, ja pierwszy raz w zyciu spedzilam tak 10 h. Przed tem tylko przejazdzki po miescie. Trasa specjalnie obrana tak zeby zaliczyc po drodze sporo malowniczych miejsc 😊 gubienie sie w lesie po ciemku tez bylo zabawne.
Chcemy wiecej takich wypadow, ale tylek mnie boli na sama mysl😂 My tez juz jestesmy kilka lat po studiach, dodatkowo ja mam bardzo stateczna biurowa robote wiec taki dreszczyk emocji to jest to. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
W sumie nie mam za bardzo potrzeby szaleństwa w życiu, za to nadal moje życie ma w sobie momenty z dreszczykiem emocji, ekscytacją, ogromną radością, dlatego np. chodzimy na koncerty. Z takich bardziej "szalonych", mocno zapamiętywalnych zdarzeń z tego roku to Woodstock, nieplanowany wypad ze znajomymi na molo w Sopocie, kilka spontanicznie zwiedzonych zamków latem, trochę przygód w Bieszczadach
![]() Rutyny w zasadzie nie odczuwam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Myślałam że tylko jakieś większe hardkory się liczą, ale tak to co jakiś czas po prostu nagle wyjeżdżamy na 2-3 doby pławić się w luksusach i opijać winem/ piwem.
W tym roku mój mąż do takich szaleństw to by chyba zaliczył przymusowy udział w koncercie horałów gregoriańskich w kościele ![]() ![]() ![]() Udało mi się „ odwdzięczyć” za zapisanie mnie na 6 godzinne warsztaty z jak się na miejscu już okazało, jogi. ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kwestionuję że joga jest za☠☠☠ista tak obiektywnie. Ale tak subiektywnie, po prostu wolę co innego, lubię dreszcz rywalizacji. Podejrzewam że fan jogi też mógłby odchorować psychicznie parogodzinne warsztaty z crossfitu i to takie z zaskoczenia. ![]() Dla mnie to było szleństwo. ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ze swojej strony polecam zajęcia ze Sławkiem 💛 świetna jest też Ewa. Zarówno u niej jak i u Sławka można się zmęczyć ;-)
Cava dość stereotypowe przestrzeganie jogi, znam wielu crosfittowcow, którzy praktykują jogę ![]() Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
No ale co poradzisz, że cava jogi nie lubi z tego powodu? Też tego nie lubię, wolę dynamiczne sztuki walki niż jogę, która dla mnie jest za wolna, rozlazła i nudna, w ogóle mnie nie wycisza.
![]() |
#12 |
BAN stały
|
ja nie widzialam żeby cava skrytkowała jogę tylko że poszła na joge gdzie uprzejmie na wstępie usłyszała że fitness jest szkodliwy i najlepiej to tylko się giąć i rozciągać.
![]() to raczej pan/i od jogi zapomniał/a że ktoś może chcieć to i to. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Myślę, że nawet rutyna jest potrzebna, nie widzę w tym nic złego skoro się kochacie. U mnie jest dużo zajęć i szaleństwa, ale związek się kończy i nic się na to nie da poradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Też to zauważyłam, że życie z roku na rok robi się monotonne.
Nasze sposoby na "szaleństwa" : - sport - jakikolwiek , zimą siłownia, latem sporty wodne, rower itp. - wyjazdy bliskie i dalekie - ja uwielbiam podróżować i właśnie zaraziłam tym mojego męża ![]() ![]() - każde z nas ma swoje hobby, które pielęgnuje ja np. czytam książki, fotografuje - dbamy o to by zawsze mieć co wspominać. Nawet mała rzecz może sprawić, że stworzy się fajna historia do opowiadania i wspominania ![]() - mamy wąskie grono znajomych, z którymi pielęgnujemy znajomość , spotykamy się, grilujemy itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.