|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Za chuda? By się dobrze ubrać
Słuchajcie. Mam 173 cm wzrostu i ważę około 50 kg. Tak tak, wiem że jestem chuda i muszę przytyć. Tylko zanim to nastąpi, potrzeba trochę więcej czasu. Kompletnie nie wiem, w co się ubierać. Mam długie, chude nogi i ręce. Do tego blada cera. Poradźcie coś ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Za chuda? By się dobrze ubrać
Wszystko zalezy od tego, jaki styl preferujesz na codzień. Może napisz coś na ten temat, to latwiej będzie doradzić.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Rozejrzyj sie po modelekach ,wysokie,chude ,sa dobrze ubrane ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
mam 177 blada jestem jak trup i ważę 49 kg.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ale też wszystko zależy od proporcji, bo można być chudym/bardzo szczupłym i wyglądać dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
najczesciej ubieram leginsy, do tego dłuższe bluzki i buciki na obcasie. Ale jak patrze w lustro, to mi się to nie widzi. Nogi ok. ale góra ehh ;/
denerwują mnie komentarze w stylu `Jakie masz chude nogi. Albo, że chudzinka ze mnie. Najbardziej zależałoby mi, żeby coś zrobić z górą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja mam podobny problem. właśnie teraz pomyślałam o założeniu takiego wątku a tu jest
![]() też jestem szczupla i nie wiem jak sie ubierać żeby wyglądać sexy i ,,nie za chudo,,. Na imprezach widze dziewczyny w legginsach, szpilkach i ładnej tunice wyglądają super. ja czuje sie jak szara myszka... ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Cytrynka
|
ja też jestem bardzo szczupła, w dodatku mam mały biust no i czasem na tle innych dziewczyn faktycznie czuje się mniej kobieca ale myśle że jest to wina głownie nieprawidłowego nastawienia
![]() Ostatnio trochę zmieniam styl, obserwuje jak ubierają się modelki, dziewczyny które znam osobiście lub te bardziej znane w tym moja idolka Anja Rubik ![]() Stawiam na legginsy, obcisłe rurki, falbanki, zakładki, warstwy i czuje się dobrze, modnie ubrana. A podstawą kobiecości są na pewno obcasy ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
szkoda że nie wklejacie zdjęć dziewczyny bo z samej wagi niewiele można wywnioskować.
wg mnie 173cm / 50kg to szczupła zgrabna sylwetka a nie wychudzona osoba, ale to oczywiście zalezy od konkretnej sylwetki. sama mam 170/55 wolałabym 50 ![]() atutem szczuplutkich dziewczyn są zazwyczaj nogi, ramiona, talia i ja właśnie to bym podkreślała strojem ![]() ps. też jestem blada i jeszcze tą bladość pielęgnuję ![]() z tego co uznajecie za swoje wady można zrobić atut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Melduje się kolejna chuda i blada.
![]() Niestety, mam spory problem z dobraniem dobrze leżących żakietów. Jak w ramionach dobrze leży, to w biuście odstaje... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Podglądaj modę modelek, one na codzień chodzą extra ubrane i umieją podkreślić cudowne długie nogi, szczupłą talię, proporcjonalość ramiona-biodra
![]() http://photos.be.com/look/81656816/n...-308884a39.jpg http://img.szafa.pl/uploads/clothes/...1272960500.jpg http://2.bp.blogspot.com/-XSqJW_8P78...e2a34ca50b.jpg http://3.bp.blogspot.com/-o0XK4Umjtf...52m4954080.jpg http://i.pinger.pl/pgr217/f819b4c600...964acf29ec.jpg http://3.bp.blogspot.com/-nfo0-waiqw...d-leggings.jpg http://3.bp.blogspot.com/_hqUHTVRTv8..._Iman65600.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
http://2.bp.blogspot.com/-XSqJW_8P78...e2a34ca50b.j pg
można wiedzieć skąd to zdjęcie? cudowne buty!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Ancy może weź napisz wymiary, bo nie wiadomo jaki masz typ sylwetki a to proporcje a nie waga są kluczem do wszystkiego
![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wpisz w google. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Mi też ciągle ktoś mówi, że niby jestem za chuda ale wagę w stosunku do wzrostu mam odpowiednią. Przestałam się przejmowac i skupiłam na atutach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
swoja sylwetka przypominam ją:
http://3.bp.blogspot.com/_hqUHTVRTv8..._Iman65600.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Chudzina baczność !
Ja mam 173cm i ważę 42kg,też jestem chuda jak patyk ale dizewczyny pomyślcie ze taka sywetka to atut,do czego inni są zdolni by ją zdobyć.My już to mamy więc jesteśmy prawie idealne ![]()
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, zazdroszczę osobom bardzo szczupłym i proporcjonalnym, w sensie, że jak są chude, to wszędzie. Ja niestety nie jestem taką farciarą, bo mimo że jestem dość chuda (w oczach innych ludzi), to tyłek, biodra i uda mam jednak spore (w moich oczach ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
podglądajcie street style modelek- one zawsze są najmodniej ubrane, moim zdaniem najfajniej ubieraja sie Chanel Iman, Anna Selezneva, natasha poly (uwielbiam jej prostotę!!
![]() ![]() http://media.onsugar.com/files/2010/...29_kelly_3.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() Jeśli chodzi o sylwetkę, to mam długie, nawet ładne nogi-chociaż wiadomo, za chude. Do tego szerokie biodra. Biust ani za mały, ani za duży ![]() I teraz jest najgorszy problem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, ja mam podobny problem co wy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Też mam problem z chudością. Moja waga nie jest jakoś bardzo odchodząca od normy bo 164/51 czasami 52kg.. Ale moja budowa ciała powoduje, że wyglądam bardzo chudo. Nienawidze swoich chudych łydek, i wielu innych części mojego ciała. Nie noszę legginsów, bo mam za chude nogi. Staram się starannie dobierać sobie ubrania, by choć trochę się pogrubić. Tak samo jak wy mam małe piersi.. Mam na to sposób, kiedyś odważyłam się kupić push upa, i powiem wam, że lepszej bielizny nie miałam. Super eksponuje biust, ''wypychając'' go do przodu, pozwala mi poczuć się seksownie i kobieco. Co do spodni, to noszę takie raczej szerokie, nigdy obcisłe, dlatego, że gdy czasami widzę na ulicy dziewczyny z mega szczupłymi nogami, które włożyły na siebie czarne(!) legginsy mam ochotę podejść i zapytać się ich czy przeglądały się w lustrze. Chudość nie wygląda zawsze dobrze, dlatego trzeba uważać, nja wiele modowych pułapek. Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem powinnyście zainspirowac sie stylem modelek. Google---> style models itp i macie wiele zestawow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
dobrze jest być szczupła możesz ubierać się w co tylko chcesz moim zdaniem
![]() |
#26 |
BAN stały
|
wiesz ja mam 165 i waze 44 kilo tu masz zdjęcie i nie wiem co mam robić nie podobają mi sie moje nogi i nie wiem co o nich mam mówić są okropnie chude i wstydze sie wyjsc na ulice w spodenkach czy spódniczce ty masz zdjęcie mojej postury co o niej sądzicie tylko szczerze:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.