|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() problem związkowy
Cześć dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem związkowy
Bardzo ciężka sytuacja. Myślę, że jedynym rozwiązaniem jest szczera rozmowa. Powinnaś zapytać go wprost jak to z wami będzie. Spotykacie się od roku, z tego co piszesz jest wam razem dobrze, znasz go, więc powinnaś dać radę. Jeśli on nie bawi się Twoimi uczuciami itd., a jedynym problemem jest brak zaufania i poprzedni nieudany związek, to powinien wziąć pod uwagę również Twoje uczucia i jakoś się zdeklarować. Minął już rok, ani razu (podejrzewam) go nie zawiodłaś... Jeśli jednak dalej będzie chciał pozostać "w ni to związku", powinnaś odejść - dla swojego dobra.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Tak to jest, jak się daje wszystko z siebie, a nic nie wymaga. Jak się nie chce relacji FF bez zobowiązań, to się w taka nie wchodzi. Po co chłopak ma się deklarować, jak ma fajną laską obok siebie do seksu, wypadów i rozmów, a zobowiązań żadnych? Co więcej skoro zawsze było ok, to jak teraz Ty zaczniesz wymagać, to będziesz wredną babą, której się nagle w pupie poprzewracało.
Zalecałabym rozmowę i zażądanie deklaracji, a jeśli nie to odpuszczenie sobie relacji dla własnego dobra.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
trochę niepoważne z jego strony. z jednej strony zachowujecie się jak para a z drugiej nazywa Cię koleżanką. Można pomyśleć, że on nie jest w to tak bardzo zaangażowany jak Ty. Najlepszą opcją jest rozmowa i żeby się określił jasno co jest między Wami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
A na przyszłość – jeżeli zależy Ci na związku, a nie luźnej znajomości i seksie bez zobowiązań, to po prostu nie decyduj się na ten seks bez zobowiązań, bo wcale nie jest powiedziane, że druga osoba też się emocjonalnie zaangażuje i będzie miała ochotę na związek. Bierz też pod uwagę, że jak ktoś Ci mówi, że został zdradzony, uważa, że miłość nie istnieje i dlatego nie chce się angażować – to jest duża szansa, mówi prawdę. Tutaj Wojtek wprost Ci to powiedział, a Ty i tak zdecydowałaś się na kontynuowanie znajomości z nim oraz na czułe słówka i seks bez zobowiązań. Z jego perspektywy zapewne wygląda to tak, że przyjęłaś te warunki i Wasz aktualny układ Ci odpowiada. Jako, że jednak nie odpowiada, to powinnaś z tym chłopakiem pogadać. Tylko musisz liczyć się z tym, że on naprawdę nie chce związku i emocjonalnego angażowania się w jakąś relację.
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
Daj sobie z nim spokoj.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Również uważam, że powinnaś z nim o tym porozmawiać szczerze i wtedy będziesz miała pewność jak jest między Wami, co dalej i czego możesz oczekiwać, bo chyba nie chcesz żeby dalej tak było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.