|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nawiązanie kontaktu z osobą spotkaną pól roku temu
Proszę o pomoc w pewnej ważnej dla mnie sprawie. Jakiś daleki czas temu, około pół roku temu natrafiłem na pewną dziewczynę i zapisałem sobie kontakt do niej. Wówczas spotykałem się z kimś i chciałem być w porządku wobec tej osoby - dlatego nie spróbowałem się z nią skontaktować.
W jaki sposób, jakimi słowami mogę się do niej zwrócić, żeby wyglądało to autentycznie i przekonywująco? Naprawdę spodobała mi się, była piękna i miała bardzo miły, słodki głos oraz sympatyczne spojrzenie. Zależy mi, żeby spotkać się z nią i mieć szansę ją poznać, żeby później coś mogło ewentualnie z tego wyniknąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nawiązanie kontaktu z osobą spotkaną pól roku temu
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dostarczałem jej pizzę, była bardzo miła i miała serdeczne spojrzenie, zaprosiła mnie do siebie, chwilę porozmawialiśmy. Nie umawiałem się z nią na nic. Wtedy dopiero wprowadzała się do miasta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
uparta chmura
|
Rozumiem, że nr tel dostałeś służbowo- zamawiając pizze do domu podaje sie swój nr , czy dostarczając pizze wymieniliscie sie prywatnymi numerami? jak to drugie to śmiało możesz się odezwać
In a rainbow Now our rainbow is gone I am lost in a rainbow Now our rainbow is gone Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2014-05-26 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Numer dostałem służbowo, ale ja tam pracowałem dorywczo i już dawno nie mam nic wspólnego. Czyli lepiej napisać, niż dzwonić?
Oczywiście na nic się☠nie nastawiam, bo jestem prawie pewien, że nie utkwiłem jej w pamięci, ale chce spróbować, a nóż się uda... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Napiszę w ten sposób:
Cześć, wiem, że możesz się zdziwić otwierając tę wiadomość, ale nadal pamiętam Twój śliczny uśmiech oraz pociągające spojrzenie, dlatego zdecydowałem się napisać. Zaklimatyzowałaś się w nowym miejscu? Podoba się Kraków? ![]() Może być? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To podpiszę się i będzie ok?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lepiej dopisz do tego coś o sobie, jak się poznaliście dokładnie.
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ja bym pominęła to o pociągającym spojrzeniu
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
A ja bym sie wkurzyla i wystraszyla na maksa, gdyby ktos, komu nie dalam do siebie kontaktu ani pozwolenia na prywatny uzytek, do mnie napisal. Nie dosc, ze mialabym swiadomosc, ze gosc wie gdzie mieszkam, to jeszcze wykorzytuje (niezgodnie z orawem!) dostep do moich danych osobowych, bo sobie ubzdural ze cos zainskrzylo.
Mialam kiedys podobna akcje z taksowkatzem i zrobilam mega afere w korporacji, tutaj rowniez od razu zgosilabym sprawe do pizzerii i mimo ze tam juz nie pracujesz, staralabym sie wyciagnac z tego jakies powazniejsze konsekwencje. Zastanow sie dobrze zanim napiszesz, bo w najlzejszym wypadku mozesz miec nieprzyjemnosci ze strony chlopaka dziewczyny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Doczytałam, że nie dała Ci sama z siebie numeru telefonu... Jeśli miałeś ten numer nei od niej, ale służbowo, to nie wiem czy to dobry pomysł z pisaniem do niej w ogóle. Bo każdy tekst może brzmieć jak zaczepki potencjalnego zboczeńca... Wyobraź sobie, że Twoja siostra dostaje jakieś dziwne smsy od kolesia, który kiedyś zwyczajnie dostarczył jej pizzę i nagle odzywa się po roku, nie wiadomo skąd ma numer, nie wiadomo dlaczego wciąż ją pamięta po takim czasie i jeszcze do tego pisze teksty o pociągającym spojrzeniu. Jak byś zareagował? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Wysłałem, bez odpowiedzi, po temacie.
Ps. Zboczenie byłoby wówczas, gdy pisałbym do faceta.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
O jezu, biedna dziewczyna, uznałabym Cię na psychola i tak jak wizażanka wyżej zrobiłbym sporą aferę.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.