|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wesele za tydzień, pomocy
Cześć Dziewczyny,
Za tydzień wybieram się na wesele, miesiąc temu specjalnie na tę okazję kupiłam sukienkę, którą możecie zobaczyć na poniższych zdjęciach. Bardzo zależało mi na tym aby była czerwonego koloru, sukienka pięknie podkreśla figurę i jest bardzo elegancka. Zastanawiam się jednak jakie dodatki do niej dobrać, żeby nie wyglądała smutno. Przy dekolcie zdobiona jest wyszywanymi ręcznie koralikami, które tworzą coś na kształt bogatego naszyjnika. Do sukienki dokupiłam wczoraj krótką, dopasowaną marynarkę. Jakiego koloru dodatki proponujecie do sukienki, ja myślałam nad złotem? Wybrać jakieś ciekawe kolczyki, czy postawić na bransoletkę- proszę o propozycje? Paznokcie czerwone to za dużo, postawić na czarne? Jaka fryzura, mam długie do pasa czarne włosy? Na koniec dopadły mnie wątpliwości, bo w międzyczasie bardzo zaczęły mi się podobać sukienki z rozkloszowanym dołem i teraz mam problem, szukać nowej czy pozostać przy tym co mam? Dziewczyny a co myślicie o rajstopach do sukienki na wesele, wypada iść bez? Chodzi o rajstopy i szpilki, bo przy sandałkach oczywiście odpadają ![]() Liczę na Waszą pomoc
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wesele za tydzień, pomocy
ja bym zrobiła to tak: na rękę coś w stylu tego co masz na górze tego ala naszyjnika, kolczyki nierzucające się w oczy delikatne, paznokcie czarne, na wlosach fala, upięte na jedna strone. a co do rajstop to ja zwykle chodzę bez ale możesz kupić rajstopy w sprayu z sally hansen
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wesele za tydzień, pomocy
Zależy jaki to typ wesela jeśli normalne to wpadałoby mieć rajstopy, jeśli np. w plenerze już niekoniecznie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.