Wymienię Wrzesien, Chloe, Alien, LRP, Clinique - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-04, 21:41   #1
sowaa5
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.

Wrzesien, Chloe, Alien, LRP, Clinique

Nie wiem co sie stało, zgłaszam wątek do usunięcia

Witajcie Krótko o zasadach wymiany ze mną. Osoby o mniejszej ilości przekupek wysyłają pierwsze, zdarza się że kosmetyki o mniejszej wartości wysyłam równocześnie, nie mam z tym problemu. Jedynie czego się ściśle trzymam to wystawianie przekupek, za dużo mi ich brakuje, więc oczekuje wystawienia jednocześnie, po uprzednim kontakcie. Przesyłki zawsze dobrze zabezpieczam i tego samego oczekuje. Przesyłka rejestrowana, perfumy raczej paczką lub mini paczką. Ja odpisuje u Ciebie Ty u mnie. Zdarza się że na wizaż zaglądam raz na dzień lub co drugi dzień, proszę więc o wyrozumiałość i cierpliwość, zawsze odpisuje chyba że naprawde zapomnę, to proszę upomnij się. Pytaj o daty, o stan zużycia na wszystko odpowiem. Nie przy wszystkich produktach mam opis ponieważ wynika to z mojego braku czasu, ale na wszelkie zapytania odpowiem. Mam wszystkiego pod dostatkiem, a nawet jeszcze więcej więc obecnie jestem dosyć wybredna, zależy mi na pozbyciu się wielu rzeczy i nie chce gromadzić kolejnych. Szanujmy siebie i swój czas, dziękuję za uwagę i przechodzę do meritum PROSZĘ CZYTAĆ, NIE WSZYSTKO JEST NA ZDJĘCIACH Dokładka na czerwono Oddam bez żalu: niebieski Whishlista Pudru matującego, wykańczającego makijaż najlepiej Clinique Krem/ serum z wit. C najbradziej LRP do skóry suchej Krem z retinolem do skóry wrażliwej LRP, Avene kosmetyki koreańskie, próbki, pozostałości, na wypróbowanie. Zawsze Pilarix, krem mocznikowy- w każdej ilości. Chanel Mademoiselle edp !!!!!!!!!!!!! Pielęgnacja i ochrona. Clinique Dark Spot Defense, SPF 45, nowy La Roche Posay, Toleriane Teint- puder w kamieniu odcień 13 kupiony i otwarty 11.06. tego roku- 2 razy wypróbowany, jest kartonik i czysta gąbka La Roche Posay, Hydreane Extra Riche</b>, uzyty maksymalnie 2x, otwarty w kwietniu Eucerin, DermoPurifer, krem nawilżający SPF 30, otwarty w maju, jednapompka Vichy Lifactiv, Eyes, krem pod oczy otwarty w lipcy teraz, 15 m,użyty 2x Avene Triacneal, dw: 17.11.2015 (otwarty był 17.11.14') ważny rok po otwarciu 25/30 ml Palette, Color Shampoo odcień 217, Mahoń (tj ten do 24 myć) nowe Kolorówka Pharmaceris fluid ochronno łagodzący ten z filtrem SPF 50 jasny, ubytek 50 % z 30 ml Clinique Stay Matt Odcien Vanilla 14, Kuleczki brązujące Avon Paletka Nyx, Love In Paris prawie każdy kolor przetestowany, wyraźnego ubytku brak Paletka Avon, na zdj PERFUMY Bruno Banani, Woman Dangerous 19/20 ml Paco Rabanne, Ultrared 27/30ml, edp kompletnie nie mój zapach pomyliłam nazwy..... Chloe, Chloe 40/ 75ml Chloe Love, 25/ 30 ml TM Alien, 55/ 60 ml tester Perspiblock, tabletki, całe opakowanie (siostra zamiast deo kupiła tabletki, wymieniam, bo nie bede ich br

Edytowane przez sowaa5
Czas edycji: 2015-09-04 o 21:43
sowaa5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-05, 11:20   #2
ruby000
Zakorzenienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Wrzesien, Chloe, Alien, LRP, Clinique

cos u mnie?

kosmetyki
książki
nowa bielizna i odzież

Pędzel [/B][/U][/COLOR]flat top!
ruby000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości