|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Piosenki karaoke
Szukam już ponad rok i może Wy pomożecie
![]() Poszukuję klasycznych piosenek disneya w wersji karaoke do van basco( formaty midi, kar...) jest ktoś w posiadaniu takowych, bądź namiarów na nie? (pisząc klasyczne mam na myśli że NIE chodzi mi o jakieś high school musicale itd) z góry dziękuję za wszelką pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piosenki karaoke
Wydaje mi się że ciężko będzie znaleźć jakiekolwiek piosenki karaoke z Disneya. Osobiście nie spotkałem się nigdy nawet na ruskich stronach gdzie ponoć da sie znaleźć wszystko.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jest opcja trudniejsza do wykonania, ale sprawdzona: ściągnąć podkłady/wersje karaoke z youtube i przekonwertować na wymagany format.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
technicznie jestem totalną blondynką (trochę kobiety i technika się gubi), czyli pozostaje mi szukać i się modlić o zbawienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.