|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ptasia grypa - realne zagrożenie?
No właśnie. Dzisiaj okazało się, że przypadki zachorowań u ptactwa wykryto w Rumunii - dla Polski miał to byc sygnał alarmowy. I co teraz? Szczepic się na gwałt przeciwko zwykłej grypie? Czy to coś wogóle pomoże? Od wczoraj leżę w łóżku, boli mnie głowa, mięśnie, żołądek. Nie zaszczepię sie w takim stanie.
Na onecie podali, że lekarze rodzini otrzymali instrukcje na wypadek pandemii. Szkoda, że tylko oni. Je nie wiem, jakie są objawy ptasiej grypy u ludzi i co robic w razie, gdyby wybuchła epidemia. Czy naprawde istnieje realne ryzyko, że będzie to druga hiszpanka? Jeśli tak, dlateczego nasze władze są takie opieszałe? Dlaczego tak niewiele robią? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ptasia grypa - realne zagrożenie?
Nie ma szczepionki na ptasia grype a szczepienie na "zwykla" chyba nic nie da (chociaz moj lekarz twierdzi ze wszystkie szczepionki w jakims stopniu uodparniaja organizm w sensie ze tak powiem "ogolnym")...
grunt to nie wpadac w panike ... ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
![]()
szczerze mówiąc to cały zamęt wokół ptasiej grypy nie wuwołuje u mnie szczególnego zainteresowania (odchodząc od słowa "panika").Nie interesuje mnie bo jestem daleko od ptactwa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ptasia grypa - realne zagrożenie?
polecam ten wątek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76237
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.