|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Czerwiec - Angela, pomadek MAC, Le Baiser, paletek Diora
Szukam:
perfum: flaszek/odlewek: Miyako Annayake, Lalique Le Baiser, Silver Rain, Silver Rain Mist i inne odmiany, różne edycje Opium YSL, Annayake Tsukimi (na testy) olejku arganowego i z opuncji figowej podkładu Dior Forever 021 Bare Minerals Golden Medium pędzli MAC, Hakuro bazy mineralnej Hourglass pomadek MAC Creme Cup, Angel, Pink Pearl Pop, Pinkpearl Pop, Sunny Seoul, Plink!, Hue, Creme d'nude, Lovelorn MAC Let's Skate Serum silnie nawilżające Clochee Shu Uemura Face Architect Smooth Fit Fluid Foundation 974 i ciemniejszy 964 Clarins - Everlasting Compact w żółtym odcieniu paletki Dior Rosy paletki Guerlain Les Fumes paletki Estee Lauder Batik Sun tuszu Sumptuous Bold Volume Estee Lauder czarnego, nowego, mogą być miniaturki kremów Image Skincare i ogólnie porządnej pielęgnacji Kanebo Silky Purifaing Silk Peeling Powder książek: podróżniczych z serii "Poznaj Świat" (Halik itd.) wszelakich Blondynek Pawlikowskiej, Philippy Gregory, Doroty Sumińskiej, "Chłopca z Latawcem" i "Shoguna" lakierów: wszelkich wysuszaczy - SV, Poshe, Essie, SH China Glaze (Surfin' For Boys, Modern Elegance, Glam, Doll House, Pink Voltage, cała kolekcja City Flourish ) Dior (545 Psychodelic Orange) Orly (Choreographer Chaos, Can't be Tamed, Spazmatic, Go Deeper, Star of Bombay, Prelude To a Kiss, Cotton Candy) O.P.I. ( 4 In The Morning, Pink Outside The Box, Riotously Pink) Essie (Knockout Pout, Pink Parka, Punchy Pink) Zoya (Electra, Dream, Payton) Odwdzięczę się czym mogę! Mam troch,ę perfum i kolorówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - Angela, pomadek MAC, Le Baiser, paletek Diora
mam trochę oleju arganowego
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.