|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
facet problem
Witam jestem troche zmartwiona i dlatego postanowilam podzielic sie z wami moim problemem. Mam chlopaka w lipcu bedzie rok bycia razem. Znam go juz dosc dobrze ma swoj charakter i swoj punkt widzenia na wiele rzeczy ale dogadujemy sie. Problem w tym ze widzimy sie tylko w weekendy poniewwz troche od siebie mieszkamy, jestesmy mlodzi ale ja wiele razy zostalalam zraniona wczesniej i teraz tego tez sie boje. Chodzi o to ze oboje jeszcze sie uczymy a od pewnego czasu musze czekac na odpisanie na sms z 4 h czasrm wiecej na skype wieczorem tez nie zawsze zwraca na mnie uwage i rzadko dzwoni pierwszy po poludniu. Roxmawialam z nim to twierdzi ze ma za duzo nauki popoludnia spi ( ale wiem ze nie zawsze spi). To typ facet ktory bardziej pokazuje niz mowi ze mnie kocha a widze ze sie stara i zaplanowalismy juz wakacje. Ale te nie odpisywanie co o tym myślicie?
Edytowane przez roswita Czas edycji: 2014-06-11 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
.
|
Dot.: facet problem
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Też tak myślę. Poza tym są ludzie, którzy nie lubią pisać smsów lub piszą w formie krótkiej informacji. Teraz hula sesja, trzeba oddawać projekty itp. więc może faktycznie nie ma czasu i jest zestresowany. No i może różnią wam się potrzeby ciągłego bycia razem. Mam na myśli to, że może Ty chcesz więcej kontaktu, a on jest typem, który potrzebuje go mniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Za bardzo się przejmujesz. Ja też często odpisuję na smsy po kilku godzinach jak je zauważę, czasem dopiero jak mi się zachce jeśli to nie pilne tylko pierdółki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
No ale te smsy to z czymś istotnym? Czy buziaki i czułostki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
heh przecież jego świat nie może kręcić się tylko wokół Ciebie. Każdy z nas ma swoje obowiązki i nie możemy wymagać od innych żeby ktoś rzucał dosłownie wszystko dla nas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie mowie ze mam byc tylko ja i nic innego sie nie liczy nie taka noe jestem i niczego mu noe zabraniam. Bardziej chodzilo mi o to ze caly dzien sie nie widzimy i przez caly dzien pare smsow jest troche nie zawsze fajne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.