|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
do Tutti Frutti-...............sprawa samoopalacza
Jesli sie nie myle to gdzies zapytalas mnie jaki samoopalacz polecam.
Przetestowałam ich juz b. dużo. Ale gdybym miała wybrac dla nich podium to: 1. Lancome Flash Bronzer ![]() ![]() ![]() - nie pachnie "grzybami" (dla mnie kazdy ma taki zapach) - dobrze sie rozprowadza - nie pozostawia smug - nie ma mowy o zadnych plamach, gdy sie sciera, schodzi bardzo równomiernie - ma bardzo ładny odcien opalenizny (zadne tam zółcie) - ma drobinki rozswietlajace, slicznie sie mieni, twarz wyglada na zdrowiutką, wypocztęta, leciusciensko brazowi bużie, jakby krem tonujacy. Bardzo mi sie podoba gdy nałoże go na opalona (po solarium) buzie (oczywiscie w minimalnej ilości dla ozywienia i rozswietlenia jej. Ponoc jest z tej serii tez jakis krem na dzien wymieszany z samoopalaczem. Musze to sprawdzic czym sie rożnia od siebie. 2. LOREAL Sublime Bronze - ten juz pachni grzybami - nie posiada zadnych drobinek, ma kolorek biały, wiec nie daje od razu kolorku na buzi - rowniez łdny odcien opalenizny, - tez nie pozosatwia smug - bardzo wydajny ! 3. Vichy - wszystko jak loreal z tym ze aby uzuskac efekt oplaonej buzi musze go stosowac codziennie ![]() chyba mniej wydajny W sumie te 2 ostatnie oceniłambym jednakowo. Jednak bezapelacyjnie wygrywa Lancome ![]() Wlasnie mi sie kończy i napewno kupie taki sam. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: do Tutti Frutti-...............sprawa samoopalacza
Ah dziękuje bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: do Tutti Frutti-...............sprawa samoopalacza
Wątki dotyczące samoopalaczy umieszczamy na forum 'Pytania do kosmetyczki'. Przesuwam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.