|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z niedokańczanymi stosunkami
Od ponad pół roku współżyję z moim chłopakiem. Dla mnie jest on pierwszym partnerem, on również nie miał za dużo doświadczenia. Piszę dlatego, że chciałabym wiedzieć, czy to co dzieje się u nas w związku jest normą, czy nie... Mianowicie bardzo często zdarza się, że on nie dochodzi i czasie seksu po prostu przerywa nawet jak członek jest we wzwodzie lub po prostu mu opada. Gdy pytam dlaczego, słyszę:
- nie wiem - zły rodzaj gumek - nie mogę się wczuć - zmęczyłem się. Z tego co czytałam to to, że chłopak traci erekcje zdarza się u innych dziewczyn bardzo rzadko, tylko gdy chłopak jest wybitnie zmęczony. A u mnie od miesiąca tak jest. Fakt, że widujemy się tylko weekendami, ale chyba wtedy powinien mieć ochotę i w ogóle... Przez jakiś czas było w porządku, teraz znów klapa.. Po prostu martwię się, dlaczego tak się dzieje. Zastanawiam się nawet, czy nie ma on jakiś problemów przez masturbacje ![]() Dodam, że chłopak mnie komplementuje i ma ochotę na seks... No i że takie sytuacje zdarzają się nawet, gdy jesteśmy sami w mieszkaniu i możemy poszaleć. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Addicted of makeup.
|
Dot.: Problem z niedokańczanymi stosunkami
Może faktycznie się męczy albo nic nie czuje przez gumki? Wiesz, to jednak jest aktywność fizyczna i jak trwa zbyt długo to człowiek może opaść z sił... Może czymś się stresuje? Może ma jakieś problemy w pracy, w domu? Najlepszym sposobem rozwiązywania problemów jest rozmowa.
![]() PS. Zajrzyj tu -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675254 może znajdziesz jakieś opcje wyjścia z sytuacji ![]()
Edytowane przez Choco_Latte_ Czas edycji: 2014-06-12 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.