|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC: essie, bb, essence
Wymienię:
1. Lakiery essie, od lewej: go overboard, the lace is one, bordeaux. Użyte 1-2 razy, kupowane w super-pharm (szeroki pędzelek). 2. Lakiery essence: nail candies 02 always on my mint (zielony) i 06 soda pop & candy shop oba użyte jeden raz. 3. Topper essence: 23 milion dollar baby, użyty raz 4. SKIN79 dream girls BB, użyty dwa razy, otwarty tydzień temu (ważność 12 miesięcy od otwarcia) opakowanie 43,5g, bez pudełka (mogę dorzucić ale tył jest rozerwany bo wewnątrz jest opis kremu, próbowałam rozerwać po perforacji ale nic z tego) Dokładam: Essie Professional Belugaria, użyty raz, na jeden paznokieć. Mogę dorzucić zdjęcie buteleczki na życzenie. Zdjęcie promocyjne: ![]() Wymienie tylko za kosmetyki (książki i ciuchy odpadają), odpada avon, oriflame i inne wysyłkowe, wszystko co jest zużyte bardziej niż w 20%. Chętnie za lakiery, korektory (jasne), odlewki perfum (etro paisley!!!). Szukam szczególnie: - China glaze: For Audrey - essie: liquorice - good to go/seche vite Edytowane przez summerisgone Czas edycji: 2014-06-11 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC: essie, bb, essence
Coś u mnie za bb i essie bordowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: lakiery essie go overboard i bordeaux, SKIN79 dream girls BB ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś za bb ?
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos za krem bb?
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
coś za essie?
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Essie Bordeaux
Lakiery essence: nail candies 02 cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.