|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rzabbocop
|
Piękne i szczupłe do lata :) II
Link do pierwszej części https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232139
zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne i szczupłe do lata :) II
Melduję się w nowej części
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
pierwsza pierwsza
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja również się melduje
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
No to i ja sie zamelduje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rzabbocop
|
Skoro to już druga część to też muszę się wziąć za siebie
![]() tym bardziej że za 3 tygodnie teściowa przyjedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja tez sie chce wziac za siebie i nawet mam zamiar wprowadzic w nawyk jedzenie warzyw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() Proszę o rady. Chciałabym schudnąć hmmm z 5 kg, a jutro poniedziałek więc można zacząć. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja także się melduję
![]() Mam już swój plan, wystarczy tylko zacząć go realizować ![]() Damy radę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
miniaczko może kilka słów na temat tego planu?
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja tez ssię melduje . W tamtej części dojść dawno się nie udzielałam ale cały czas walcze z kilogramami
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Diablico...5 kg to nie dużo;] Szybko się uda. Poczytaj w poprzednim wątku o tym, co jeść, a co nie;] Zresztą w całej Dietetyce możesz poczytać. Dziewczyny też polecają dietę South Beach, ja dopiero drugi dzień na niej to nic Ci powiedziec nie mogę;] A na Mniej Żreć w zeszlym roku schudłam ok.5 kg w dwa misiące.
Co do cellulitu...ja się nie znam, ale chyba każde ćwiczenia będą dobre. Do tego dorzuciłabym jakiś dobry krem antycellu;] Dasz radę!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Marisso dzięki za wsparcie
![]()
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Ja na MŻ schudłam 15 kg ale w pół roku z haczykiem... Warto było
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-05-18 o 14:50 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
ah to i ja sie zamelduje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Gotowane warzywa? Mmmm...uwielbiam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Kiedyś też się ważyłam codziennie:P Kiedyś w ogóle udało mi się dużo schudnąć, jadłam mnóstwo jogurtów i ćwiczyłam na steperze.
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Proszę bardzo
![]() Z siłowych mam zamiar ćwiczyć przysiady, wykroki i martwy ciąg (na nogi), damskie pompki (na klatę ![]() ![]() Z aerobów natomiast skakankę (na uda, łydki i pośladki), hula hop (na brzuch i biodra). 4-5 razy w tygodniu. No i to by było na tyle. Myślę jeszcze nad dodaniem callaneticsu. Co do diety nie mam konkretnych zamiarów. Chce ograniczyć węglowodany, tłuszcze nasycone i słodycze. Lekkie, białkowe śniadanie, w szkole kanapki z ciemnego pieczywa z sałatą, serek itd., owoce, obiad zależy od mamy ![]() Niestety o żywieniu nie mam bladego pojęcia, o ćwiczeniach pewnie też. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Hmm...tylko z tymi jogurtami uważaj, ja też się zajadalam i schudnąc nie mogłam;/ Mają sporo węgli, a prawie 0 białka
![]() Jak nie masz spieprzonej przemiany to odstawienie słodkości, białego pieczywa i ćwiczenia dadza efekty. Ale kolację to jedz;] Najlepiej białkową! Wszytskie Ci to potwierdzą, że lepiej mało, ale często ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jakieś pojęcie masz;] Ja też byłam w 'polu, jeśli chodzi o żywienie, ale dzięki temu forum już coś tam wiem, dlatego czytaj ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2008-05-18 o 14:51 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() dodaje do niego trochę soli i czosnku i kilka kropel oliwy tak samo robię z brokułami ![]() Cytat:
ja z jogurtu często robię sobie dip: kubełek jogurtu naturalnego, łyżka majonezu light, szczypta soli, czosnku i ostrej papryki uwielbiam warzywa gotowane z takim dipem ale też mięsko z grilla czy pieczone kurze cycki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety moja silna wola pozostawia wiele do życzenia, bo czasami mam takie napady ogromnego głodu co mnie przeraża, bo jem wtedy jakbym nie robiła tego przez tydzień... I nie mam też za bardzo czasu na ćwiczenia, bo ciągle jestem zajęta. Szkoła, dom, szkoła. Wykańcza to troche, może z tego stresu zaczęłam się tak objadać. Zakupiłam sobie kilka kremów i żelów z serii Eveline bo pomogły wielu koleżankom, ale zastanawiam się czy bez regularnych ćwiczeń coś zdziałają. Poza tym troche beznadziejnie jest u mnie z basenem, bo jest otwarty tylko w wieczornych godzinach, a ja wolałabym iść popływać po szkole zaraz póki mam jeszcze energię i ochotą, bo wieczorem jestem jakaś strasznie zmęczona i leniwa i nic mi się nie chce oprócz siedzenia przed tv i oczywiście podjadania czegoś. A z siłownią jest tak że stresują mnie faceci i te wysportowane laski... Może to głupie, ale niestety tak się czuję w takich miejscach bo nie jestem wysportowana i musiałbym zacząć od jakiegoś lekkiego treningu podczas gdy wszyscy by tam już wymiatali. Chyba zostaje basen w tych wieczornych godzinach... Tylko pozostaje pytanie ile razy w tygodniu powinnam chodzić aby zauważyć do wakacji jakieś efekty?
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Nie było mnie 1 dobę i już nowy wątek
![]() Więc ja jeszcze wrócę do starego tematu herbatki roobios. Z jakiej firmy pijecie i w jakim sklepie dostalyście? Wczoraj wydawalo mi się dokładnie pzeszukałam herbatki w hiperze ale nie znalazlam ![]() Dzisiaj godzinka rowerka, z czego pół godzinki w nerwach, bo trzeba było przejść po kładce, a ja mam lęk przestrzeni. TŻ mi przeniósl rower, a ja szłam na czworaka a poźniej się poplakałam. Nie radzę sobie już z tym moim lekiem, może na to macie jakieś sposoby? Troszkę nie w temacie, ale musiałam się wyżalić.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rzabbocop
|
Jeśli masz napady głodu, to znaczy, że jesz za mało.
Przy prawidłowo skomponowanych posiłkach nie będziesz odczuwać głodu. Brak energii wieczorem, to też kwestia posiłków i za duzej ilości węgli w diecie, to one tak przymulają. do treningu siłowego siłownia nie potrzebna, ja ćwiczę w domu mając do dyspozycji sztangę i sztangielki ale na początku można sie obyć bez jakiegokolwiek sprzętu (przysiady, wykroki, pompki, pompki odwrotne, spięcia brzucha) dobrze by było minimum 5h aktywności tygodniowo ale jeśli zdecydujesz się na basen 3x w tyg to też będzie nieźle przypominam że szybki spacer to jest bardzo fajna forma aerobów, nie wymaga sprzętu, nawet specjalnych ciuchów czy butów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
się melduję
![]() skaczę dalej wciaż na skakance, stepperek od jutra znów w ruch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
ja tez sie melduje
![]()
![]() |
#28 |
BAN stały
|
maleduje sie w drugiej czesci
![]() dziewczyny co powiecie na temat budyniu? bez cukru? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Rzabbocop
|
Aktywności czyli wszelkiego rodzaju. Ja nigdy nie polecam samych aerobów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.