|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Motywacja do pracy przez całe życie![]() Mam na imię Artur. Prowadzę badanie z dziedziny psychologii, dotyczące stosunku człowieka do kontynuowania wysiłków zawodowych przez większą część życia. Jest to zagadnienie istotne dla zdecydowanej większości z nas ![]() Chciałbym serdecznie zaprosić wszystkie Panie do wypełnienia anonimowej ankiety, do której link zamieszczam poniżej. Nie zajmuje to dużo czasu (zwykle około 12 min.). Niektóre pytania są nieco 'filozoficzne', ale na prawdę da się przeżyć. ![]() link do badania: http://lab.swps.edu.pl/badania/index.php?sid=61457&lang= pl Z góry dziękuję wszystkim Paniom za wsparcie mojego projektu. Pozdrawiam serdecznie, Artur Edytowane przez Archie83 Czas edycji: 2014-06-14 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Motywacja do pracy przez całe życie
ok
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
czy to jest ankieta poświęcona stosunkowi ludzi do pracy? Bo część pytań brzmi jak wzięta z enneagramu, jakies takie ogólne ogólniki, czy świat jest zły czy dobry i czy ludzkie życie ma sens
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
zrobione!
jeżeli ja bym wygrała w lotka, zrezygnowałabym z pracy od zaraz! ![]() czekam na wyniki. powodzenia z badaniem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
dzieki!
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
dzięki za udział! ![]() zapraszam do zgłaszania się po wyniki - w opracowaniu znajdzie się omówienie wszystkich kategorii ![]() jeszcze raz dziękuję za wsparcie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.