|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moja smutna historia
Niealtualne
Edytowane przez wjj7 Czas edycji: 2014-06-18 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Moja smutna historia
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jak wyglądał sam zabieg od strony formalnej? W sensie, czy masz rachunek/fakturę za wykonanie usługi? Dlaczego, jesteś ignorowana w salonie? Ile masz lat?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A nie możesz po prostu iść do dobrego lekarza? Nie takiego związanego z tym gabinetem? jak to lekarz nic chce Ci pomóc? Przychodzisz i mówi, że on się tym nie zajmie, bo nie chce być odpowiedzialny za efekt leczenia
![]() Jak depilujesz nogi? Może sposób depilacji nie pozwala się ranom zagoić? Wiesz ile będzie trwał proces przy szybkości działania naszych sądów? I ile zapłacisz adwokatowi, który będzie cię reprezentował? Moim zdaniem nie warto fundować sobie czegoś takiego. Oczywiście możesz, ale to naprawdę będzie droga przez mękę, bo to nie jest sprawa na zasadzie: usługa wykonana, nie ma zapłaty --> nakaz. Tu trzeba będzie powołać biegłego, udowodnić przyczynę zmian na skórze, etc...
!Me encanta espanol! ![]() Edytowane przez ama Czas edycji: 2014-06-17 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem, ze to nienormalne, ze to sie nie chce zagoić, ale nie choruje na nic... Nie depiluje w tych miejscach. Przemywam jakims płynem od dermatologa i uzywam zasypki. Wczesniej uzywałam alantanu, tribioticu, octeniseptu reszty nie pamietam. Wydałam na wizyty u lekarzy i leczenie o wiele więcej niż na sam zabieg i nie zamierzam już wydać ani grosza więcej. Oczywiscie, ze nie rozdrapuje rany. Te rany zaczeły ponownie sączyć kiedy "chirurg" zaecił uciskanie tych ran.... Edytowane przez wjj7 Czas edycji: 2014-06-18 o 08:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Czy miałaś robiony wymaz? Badałaś to laboratoryjnie? Może "kosmetolog' zaraził Cię np. gronkowcem.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie, ja tez pomyslalam o gronkowcu. Na Twoim miejscu pojechaalbym do szpitala i powiedziala, ze bardzo Cie to boli i oppwoedziala wszystko. Nie odesla Cie z kwitkiem ze szpitala.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jeśli Ci się paprze,kup rivanol. Stary sprawdzony sposób na trudno gojące się rany. Jest bardzo tani w aptece. Powinno pomóc. Pierwszy raz słyszę żeby blizny usuwała mikrodermabrazja. Takie rzeczy usuwa chirurg kosmetyczny,a nie zwykły zabieg u kosmetyczki.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
co ci powiedzial lekarz. co to jest???
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jezeli to gronkowiec to radzilabym Ci gnac do szpitala a nie szukac teraz prawnikow.
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Najlepiej iść do lekarza i zrobić badania tego. No i skontaktować się z prawnikiem. Póki będziesz działać na własną rękę - może być kiepsko. Możesz też zacząć od wysłania pisma do salonu z reklamacją i że żądasz zwrotu pieniędzy, bo "jest nie tak jak być powinno".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Po 1. mikrodermabrazja to bardzo powierzchowne usuwanie naskórka, więc pozbycie się przez ten zabieg blizn jest raczej niewykonalne , jeśli już - możliwe jest spłycenie . Nie mam pojęcia skąd masz te rany na nodze- mi to wygląda na jakieś zakażenie, być może salon nieodpowiednio ( albo w ogóle) nie sterylizował sprzętu. Miałaś serię zabiegów czy jeden zabieg? Być może kosmetolog za mocno i za długo zadziałała głowicą w tym miejscu, chociaż ja kilka razy robiłam sobie mikrodermabrazję i co najwyżej miałam lekko zaczerwienioną skórę. Zrób posiew z rany i zobaczysz co i jak.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.