|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nowy zapach poszukiwany :)
Witam poszukuje nowego zapachu.... Moje ulubione dotychczaas to : Alien, Allure Sensuelle, Addict, Crystal Noir, La vie est belle, Flowerbomb to moje ulubione perfumy
![]() Kiedys uzywalam hypnose, midnigh poison, euphoria, coco mademoiselle, magnetism escada, armani diamonds , pure poison, amor amor, JPG classique, i inne... Jak widac moj gust jest zroznicowany z przewaga ciężkich zapachow. Lubie perfumy z ogonem,rzucające sie w "nos" ![]() Zastanawiam sie nad Pradą Candy badz Chloe edp. Na pewno odpada D&G the one ( nie znosze) czy desire the one,a takze Manifesto Ysl. Prosze doradzcie mi,bo przy tylu nowosciach mozna sie pogubic ![]() edit> Co sadzicie o D&G pour femme?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2014-06-22 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy zapach poszukiwany :)
Z mocnych ogoniastych to D&G co zapytałaś, bym poleciła, ale tą dawną wersję z czerwoną nakrętką
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Poszukaj w niszy - Keiko Mecheri Ume, Delrae Bois de Paradis, Lutens Chergui, Tom Ford Black Orchid. Dużo więcej możliwości niż w mainstreamie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
spin doctor
|
Może przetestuj:
Si Armani, D&G pour femme intense, Givenchy Play Intense, Ange ou Demon edp oraz Le Secret Elixir Hypnotic Poison i wariacje: edp, eau secrete, eau sensuelle ![]()
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2014-06-22 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() angela edp,edt, i shalimara napewno ci przypadną do gustu ,z wyczytanych miałam prawie wszystkie ![]() moge poratować odlewkowo na próbe ww. zapachy ,jakby co zapraszam P.W ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może Lolita Lempicka? Ewentualnie Viva la Juicy, albo Fancy Jessici Simpson.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
O tak Lolita Lempicka!!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
YSL Elle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Extravagance d'Amarige Givenchy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
b. dziekuje za odpowiedzi,lecz po przemysleniach i testach moich i mojego meża :
D&G pour femme - mi sie podoba,moj twierdzi,ze smierdzi chloe edp tez mu sie nie podoba( mnie bardzo :/) wybieram prade candy ( jednak pierwszy wybor najlepszy-ten zapach bralam pod uwage jako pierwszy) kilka 2 lata twemu mialam ten zapach 30ml i zatesknilam. Mezowi sie podoba,a ze chce pieknie pachniec dla niego,wiec.... ![]() Co mnie zastanawia czy faktycznie mezczyzni nienawidza D&G pour femme(2012) ,moj maz stwierdzil,ze to zapach starej baby ![]()
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2014-06-25 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.