|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Hair Medic - czy ktoś słyszał?
Witajcie kochane forumowiczki
![]() Jak widzicie jestem tu pierwszy raz ![]() ![]() I chciałam zapytać o nowość jaką polecił mój fryzjer. Jego klientce pomogło, a on poświadcza pozytywne megazmiany na jej głowie. Do tego stopnia nakręcony, że ostatnia wizyta na fotelu to był jeden temat!! Produkt nazywa się Hair Medic, mało o nim na razie w sieci a to co znalazłam wzbudza moje zaufanie i zwiększa oczekiwania! Ulotka informuje "ekskluzywny produkt stymulujący wzrost nowych włosów oraz przeciwdziałający wypadaniu już istniejących" (dodatkowo leczy łupież, sebum itp itd ale to dla mnie "efekt uboczny") Zainwestowałam ![]() ![]() Jakby co, będę Was na bieżąco informować jak moja kuracja się miewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hair Medic - czy ktoś słyszał?
W celu zagęszczenia włosów polecam sięgnąć po wcierki np. Jantar, Joanna Rzepa, Saponics, Seboradin z czarną rzepą itp.
Skuteczne są również olejki do skóry głowy, np. Khadi, sesa itp. Poczytaj więcej na ten temat, a nie pożałujesz ![]() Niestety nie miałam styczności z produktem, o który pytasz więc Ci nie pomogę. Za to wyżej wymienione produkty stosowałam wiele razy i mocno je polecam ![]() Edytowane przez M4rt3czk4_92 Czas edycji: 2014-05-30 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Popieram poprzedniczkę
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja również polecę wcierki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuje za dużo cennych porad
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dawno mnie tu nie było, ale to z powodu problemów zdrowotnych mojego niunia małego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Super, bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.