|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Szkoły policealne
Witam Drogie Wizażanki
![]() Mam pewien problem: a mianowicie jestem maturzystką i myślałam o studiach na kierunku kosmetologia, jednak matura w tym roku troche mnie zaskoczyła i jest możliwość,że na studia pójdę dopiero w przyszłym.Doradzono mi abym poszła do szkoły policealnej i zrobiła jakiś kurs w tym kierunku. Myślałam o SKK, ale opinie na forach były w większości negatywne. Czy mogłybyście mi doradzić jakąś dobrą szkołe, w której będe miała możliwość zrobienia kursu na kosmetyczkę lub z tym związanego? Dodam,że jestem z Torunia, może znajdzie się ktoś z mojej miejscowości, kto może mi doradzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szkoły policealne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
na przekór do celu
|
Takich szkół jest bardzo dużo, poszukaj najpierw jakie masz dostępne w swoim mieście i czy oferują interesujący Cię kierunek, potem pytaj o opinię tych konkretnych szkół.
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Owszem jest dużo, tak jak napisałam, czytałam trochę o SKK, ale opinie użytkowniczek były negatywne. Szkoły, które mam na oku to Teb Edukacja,SKK,Żak, Cosinus, CKU. Nikt z moich znajomych tam nie chodził, więc nie mam pojęcia, do której warto a do której nie. Wszystkie oferty z tych szkół wydają się interesujące,ale wiadomo jak to czasem wychodzi w praniu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja też się właśnie zastanawiam nad pskk lub żakiem kierunek technik usług kosmetycznych, ale też nie znam żadnej absolwentki a opinie w internecie to jednak mało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Mogłabym polecić szkołę policealną w Lublinie, LMSP na Energetyków, nowa szkoła, ciekawe kierunki, jest technik usług kosmetycznych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.