|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy się odezwać?
Witam Was wszystkich!
![]() Otóż chciałabym Wam opowiedzieć moją historię i doradzić się co o tym myślicie i mi radzicie. Więc spotykałam się z pewnym chłopakiem przez kilka miesięcy, pewnego dnia przytulaliśmy, całowaliśmy się. Następnego dnia napisał, że przeprasza za to co się stało, nie wie czy czuje do mnie to coś i że musi to sobie wszystko przemyśleć. Dałam mu czas. Do dzisiaj się nie odezwał. Nasze cześć jest dość oschłe gdy się mijamy. Napisał do mojej przyjaciółki, że on żałował za to jak to się stało, ale uczucie jakie kierował do mnie było w 100% szczere. Ostatnio widział mnie kilka razy z kolegą gdy byłam na spotkaniu. Chciałabym do niego napisać, bo jednak on może sobie myśleć że znalazłam już kogoś innego, a tak nie jest. Co mi radzicie? Co napisać? Jak zacząć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy się odezwać?
Ja bym nie pisał, skoro powiedział ci że nie wie co i czy to coś do ciebie czuje czyli nie znaczyło to dla niego nic szczególnego. Skoro by coś czuł więcej po tym wszystkim to by się odezwał, najwidoczniej nie czuje chemii.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Napisz, co Ci szkodzi? Przynajmniej będziesz wiedziała, na czym stoisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie zaczynać. Jak facetowi zależy to potrafi a jak nie potrafi to się "naumie".
Jeśli jest jedna zasada, której przestrzeganie przynosi korzyść wszystkim kobietom to brzmi ona: "nie uganiaj się za facetami, niech oni uganiają się za tobą."
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ale jednakże napisał do mojej przyjaciółki, że on mnie kochał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kochał całował ale żałował ciekawe lepiej wyjaśnij z nim te sytuacje bo do końca to chyba nie wiadomo co czuje
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Facet się nie odezwał = przemyślał sobie, że NIE CHCE mieć z Tobą nic wspólnego. Dlaczego? Kto go tam wie. I tak pewnie prawdy się nie dowiesz od kogoś, kto kończy znajomość w tej sposób. Tu nie ma czego wyjaśniać, bo i po co?
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Słowa, słowa, słowa. Co ma jej powiedzieć innego, niż jakieś gładkie frazesy? Był zauroczony (żadne kocham, chyba nie wiecie co to znaczy kochać), już widać nie jest. Pogódź się z tym. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
A co to mu się stało że zachciało mu sie pisać do Twojej koleżanki?
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Miał czas żeby przemyśleć sobie czy do Ciebie coś czuje czy nie. Wyglada na to, że jednak on nie chce być z Tobą w związku.
Lepiej do niego nie pisz, gdyby mu zależało to sam by się odezwał.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.