|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dziwna sprawa z telefonem, magia jakaś?
Cześć. Piszę w dość błahej sprawie, ale bardzo dziwnej dla mnie. Otóż wczoraj przypadkiem spadł mi telefon, wypadła bateria, więc się wyłączył. Po chwili włączyłam go ponownie i nagle od razu po włączeniu przyszły mi dwa sms-y, które niby ja sama do siebie wysłałam. Tyle, że pierwszy raz widziałam te sms-y, nie miałam nic w wersjach roboczych itd, z nikim w tym momencie nie pisałam. Nie rozumiem skąd one się w ogóle wzięły??? Miały one normalnie treść dość spójną, nie jakieś powciskane byle jak literki, ot zwykłe sms-y. Ale jakim cudem zostały wysłane z mojego numeru na mój numer?! Ktoś ma jakiś pomysł? Może kiedyś przytrafiło się Wam coś podobnego?
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziwna sprawa z telefonem, magia jakaś?
Kilka razy zdarzyło mi się coś podobnego, gdy pisałam (z tą samą) koleżanką. Wysłałam smsa o pewnej treści, a do niej doszła jakby połowa tego smsa, a dalsza część to było coś innego, ale też nie byle jakie literki tylko normalna treść, ale do niczego nie pasująca, nie wysyłałam do nikogo takiej treści, nie miałam w roboczych, również koleżanka nie wysyłała takich smsów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
u mnie jest tak, że podczas przeglądania archiwum, wiadomości zapisują mi się pod innymi numerami. Np. jak ktoś pisze do mnie smsa z internetu to jako nadawca wyskakuje mi właścicielka mieszkania, w którym mieszkam. I za nic nie mogę tego zmienić - nie pomogło nawet usunięcie numeru.
Po prostu mam zepsuty system, co w moim modelu jest podobno dość częste |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
A jakie macie telefony, jeśli mogę wiedzieć?
![]() ![]() Moja koleżanka miała podobną sytuację, że wyłączył jej się telefon i po włączeniu okazało się, że niby wysłała SMS-a do kogoś tam. Były to stare SMS-y, które kiedyś wysłała do kogoś innego ![]() Przypuśćmy, że wczoraj wysłała wiadomość do X, dzisiaj wyłączył jej się telefon i niby wysłała tę samą wiadomość do Y, chociaż tego nie robiła ![]() To brzmi tak irracjonalnie, że aż nie chce się wierzyć ![]() ![]()
Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać... Edytowane przez filozof_ka Czas edycji: 2014-07-16 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że nie mi jednej tak telefon świrował i chyba nie dowiem się dlaczego ![]() Brat mi właśnie opowiadał, że kiedyś miał tak, że jak jego dziewczyna zapisywała sobie nowe kontakty w telefonie to jakimś dziwnym trafem one pojawiały się również u niego ![]()
Edytowane przez niezarejestrowana Czas edycji: 2014-07-17 o 00:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.