|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Insolence Edp Guerlain-gdzie kupić?
Witajcie,
mam takie pytanie: otóż chciałabym kupić Guerlain Insolence Edp. Cena w perfumeriach stacjonarnych typu S czy D jest dość zaprorowa: 599zł/100ml. Wiem też co składa się na tę cenę, ale w perfumeriach internetowych polecanych jako pewne na Wizażu- typu dolce.pl czy iperfumy.pl kosztują kolejno 308 zł i 284 zł. Więc delikatnie mówiąc jestem "skołowana" i nie wiem co myśleć i czy zaryzykować zakup. Z drugiej strony nie jest to popularny zapach, nie znam nikogo kto by go używał i nie mam jak zapytać gdzie najtaniej i bez obaw kupić. Czy któraś z Was używa tego zapachu? Mogłaby mi coś podpowiedzieć w tej kwestii? |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Insolence Edp Guerlain-gdzie kupić?
najtaniej masz chyba tu
perfumerie, które wymieniłaś też są jak najbardziej ok, bierz i się nie zastanawiaj, na 100% oryginały, no chyba, że wolisz przepłacać ....
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję serdecznie za odpowiedz Nie słyszałam nigdy o tej perfumerii-to jakaś znana i polecana na wizażu? Nie, właśnie nie lubię przepłacać, doskonale wiem co składa się na cenę w stacjonarnej perfumerii Tylko chciałam, żeby mnie ktoś utwierdził w przekonaniu, że nie ryzykuję zamawiając w necie Bo różnice w cenie trochę dają do myślenia.Może ktoś jeszcze się wypowie???
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bright side of life
|
ja czesto kupuje na dolce.pl i sa to oryginalne perfumy.
Cena jest prosta ....i piekniej w srodku douglasa lub sephory to cena bedzie wieksza, musza oplacic czynsz ,wyokie pensje pracownikow itp... a taka internetowa perfumeria ktorakolwiek ma ceny kokurencyjne bo wlasnie ma kusic aby czlowiek nie szedl do sklepu. i tez jest na necie konkurencja. to jest moje zdanie. |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Dziewczyny za opsowiedzi
Zamówiłam przez neta, mam nadzieję że się boleśnie nie rozczaruję i ponad 300 zł nie pójdzie na marne.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.