|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Czy wypada...?
Hej Dziewczyny!
W przyszły piątek idziemy z TŻem na Wesele, jesteśmy ze sobą dobre osiem lat, ale bez Ślubu. Mamy 3,5 letniego synka czyli żyjemy jak stare, dobre małżeństwo ![]()
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy wypada...?
Cytat:
Więc myślę, że też możesz. Zawsze może się zdarzyć, że Twój TŻ złapie muszkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a ja uważam że nie musisz łapać, skoro macie dziecko i mieszkacie od lat ze sobą... A tak naprawdę to zależy od tego co Ty uwazasz
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja bym łapała. Złapanie ma wróżyć szybkie zamążpójście, więc skoro nie jesteś mężatką to nie widzę powodu, by nie brać udziału w takiej zabawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
moja koleżanka jest teraz w ciąży, także bez ślubu, na moim weselu będzie miała kilkumiesięcznego dzieciaczka i nie ma ochoty łapać bukietu/welonu bo twierdzi, że wianek już dawno straciła
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odzew Dziewczyny
![]() Przemyślałam to sobie i szczerze mówiąc nie mam ochoty na branie w tym udziału, po prostu nie czuje takiej potrzeby. Nie czuje się jak panna do wzięcia, nie mam parcia na ślub, więc na co mnie to ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.