|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kolor ciuchów do butów
Witam Drogie Panie. Wiem, że to forum kobiece, lecz przybyłem tu do Was, bo wiem że kobiety najlepiej znają się na modzie oraz zawsze udzielą porady
Sprawa wygląda następująco : Wczoraj zakupiłem sobie takie buty: https://images.otto.de/asset/mmo/for...s-11500880.jpg Miałbym do Was wielką prośbę, abyście Mi doradziły jaki kolor spodni oraz T-shirtów, bluz byłby odpowiedni do tych butów. Z góry dziękuje i pozdrawiam w ten piękny, słoneczny dzień
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kolor ciuchów do butów
Świetne buty!
Tak naprawdę każde jeansy wchodzą w grę, ale szczególnie fajnie wyglądałyby moim zdaniem z szarymi spodniami, a jeśli chodzi o T-shirty... Ciężko mi wymyślić jaki kolor byłby nieodpowiedni
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym poszalała z kolorami koszulek ![]() Jest lato wiec aż się o to prosi ![]() Jeansy + żółcie, fiolety, pomarańcze albo bardziej stonowane szarości
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Wybrałeś świetny kolor butów. ;P też uważam że możesz poszaleć z kolorami
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne spodnie i czarny/biały/niebieski t-shirt a najlepiej koszule na co dzień
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.