|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Marynarka??
Hej dziewczyny przeszukalam cale forum ale nigdzie nie znalazlam takie postu, a mianowicie chciałabym uszyc sobie marynarke. Ma ktoras z was wykroj? Przewaznie nosze rozmiar 36, ale z kupieniem mam problemy, bo jak sie dopinam, to w ranionach brzydko odtaje wiec chciabym sprobowac uszyc sama, ale nie mam pojecia jak. pomozcie jesli macie jakis wykroj bede bardzo wdzieczna
![]()
![]() |
#2 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dot.: Marynarka??
w burdzie "szycie krok po kroku"(czy jakos tak) sa wykroje na marynarki i od razu opisane jak sie do tego zabrac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marynarka??
A moglabys wrzucic skan? Bo nie wiem czy teraz jescze ja gdzies dostane?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.