|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
on unika mojego wzroku
Poznałam niedawno pobieżnie faceta, znamy się z widzenia- wydaje się być wartościowy, rzadko co prawda ze sobą rozmawiamy, ale kiedy dojdzie już do rozmowy to jest ona zaskakująco długa. Jednak martwi mnie jedna rzecz. Podczas rozmowy on unika mojego wzroku, nie patrzy mi w oczy tylko przeważnie gdzieś w bok. Podczas rozmowy ze mną i swoim kolegą w stosunku do kolegi zachowuje się naturalnie - patrzy na niego, a unika mojego spojrzenia. Nie spotkałam się jeszcze z czymś takim i czuję się dość dziwnie w takiej sytuacji zwłaszcza, że mam ochotę się do niego zbliżyć... Nie jestem specjalną znawczynią mowy ciała dlatego jeśli ktoś może coś podpowiedzieć proszę o radę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: on unika mojego wzroku
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie jest to wykluczone, ale tym bardziej on nie zrobi kroku w moją stronę skoro nie jest w stanie patrzeć mi w oczy... straszne to
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Z kolega po prostu czuje sie swobodniej,ja tez nie lubię patrzeć ludziom prosto w oczy,zwłaszcza tym,których dopiero poznalam.
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Może podoba mu sie kolega?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.