Problem z byłym - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-10, 19:03   #1
lina1497
Rozeznanie

Problem z byłym

Witam, nie bardzo wiedziałam gdzie umieścić ten watek ale mam problem. Od jakiegos czasu mój były chlopak mści się na mnie i obraża mnie w internecie na forum ( loosne gatki ) gdyby ktoraś z was kojarzyła... Odnalazlam jego wpisy przypadkiem, po tytule wątku, opisuje tam wiele rzeczy, ubliza mi a inni mu przytakują, wyzywaja mnie ok k**rw, szmat itp.. Zreszta nie tylko mnie, wstawił tam również fragmenty naszych rozmów na facebooku, a nawet screeny tego. Nie wiem co z tym zrobić, probowalam to olewać ale jemu ta zabawa wyraznie się nie nudzi, codziennie cos dopisuje. Problem jest taki że nie podaje tam moich danych, jednak pisze w taki sposob ze nie trudno się domyslic ze chodzi o mnie..
lina1497 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-10, 19:18   #2
chwast
Zakorzenienie

Dot.: Problem z byłym

Cytat:
Napisane przez lina1497 Pokaż wiadomość
Witam, nie bardzo wiedziałam gdzie umieścić ten watek ale mam problem. Od jakiegos czasu mój były chlopak mści się na mnie i obraża mnie w internecie na forum ( loosne gatki ) gdyby ktoraś z was kojarzyła... Odnalazlam jego wpisy przypadkiem, po tytule wątku, opisuje tam wiele rzeczy, ubliza mi a inni mu przytakują, wyzywaja mnie ok k**rw, szmat itp.. Zreszta nie tylko mnie, wstawił tam również fragmenty naszych rozmów na facebooku, a nawet screeny tego. Nie wiem co z tym zrobić, probowalam to olewać ale jemu ta zabawa wyraznie się nie nudzi, codziennie cos dopisuje. Problem jest taki że nie podaje tam moich danych, jednak pisze w taki sposob ze nie trudno się domyslic ze chodzi o mnie..
idz na policje
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-10, 19:24   #3
cholernarejestracja
Copyraptor

Jeżeli to ten co znalazłam a nick autora ma coś wspólnego ze szkieletem, to boże, czym ty się przejmujesz? Co za banda ćwierćmózgów tam siedzi
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-10, 19:31   #4
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Jeżeli to ten co znalazłam a nick autora ma coś wspólnego ze szkieletem, to boże, czym ty się przejmujesz? Co za banda ćwierćmózgów tam siedzi
No nie?

Na policję nie idź, bo cytowanie czatu z fejsbuka to nic w porównaniu z groźbami Twoich kolegów.

Swoją drogą to bardzo ciekawe. Masz straszny problem, że Twój były na pierwszym lepszym forum cytuje Twoje wypowiedzi. Dlaczego nie miałaś problemu, by jego wypowiedzi w internecie wysyłać do jego znajomych? Zadowolona byś była, gdyby on wysyłał Twoje posty stąd po znajomych?

Edytowane przez coffee
Czas edycji: 2014-07-10 o 19:36
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-10, 20:21   #5
lina1497
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
No nie?

Na policję nie idź, bo cytowanie czatu z fejsbuka to nic w porównaniu z groźbami Twoich kolegów.

Swoją drogą to bardzo ciekawe. Masz straszny problem, że Twój były na pierwszym lepszym forum cytuje Twoje wypowiedzi. Dlaczego nie miałaś problemu, by jego wypowiedzi w internecie wysyłać do jego znajomych? Zadowolona byś była, gdyby on wysyłał Twoje posty stąd po znajomych?
to nie są groźby moich kolegów, moje fragmenty rozmów są rownież wycięte z kontekstu a połowa tych jego postów to kłamstwa. Do jego znajomych nic rownież nie wysyłałam, jedynie do dziewczyny którą w tym samym miejscu rowniez obrazał i to była jedyna osoba wysłałam to juz po tym jak zobaczylam ze o nas pisze bo wczesniej z nim nie mialam kontaktu wiec nie rozumiem Twojej wypowiedzi, bo brzmi tak jak ja bym pierwsza coś wysłała a on sie mścił. Gdzie ja to wysłałam po dluzszym czasie czytania o mnie i nie tylko na tym forum. A no i wysłałam to tylko dlatego że dziewczyna o ktorej pisał to bardzo dobra koleżanka mojej znajomej, ktora juz jakis czas się o nią martwila bo starała sie temu chłopakowi pomagać jak mogła, a on ją w tym czasie oczerniał w internecie. Inaczej bym tego nie wysyłała bo mnie jego znajomi nie obchodzą..

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
niestety połowa tych fragmentów to cytaty w których się np przejęzyczyłam, gdzie napisałam że " zdradziłam" bo pisalam szybko i pod spodem była wiadomosc " zraniłam * " która wyciął. Zdrad żadnych nigdy nie było a to co pisze to dlatego że wie doskonale ze to czytam od dłuzszego czasu.. połowa jest zmyślona.

Edytowane przez lina1497
Czas edycji: 2014-07-10 o 20:42
Stary 2014-07-10, 22:22   #6
maacieek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lina1497 Pokaż wiadomość
gdzie napisałam że " zdradziłam" bo pisalam szybko i pod spodem była wiadomosc " zraniłam * " która wyciął. Zdrad żadnych nigdy nie było
Dziwne przejęzyczenie troszkę

Cytat:
a to co pisze to dlatego że wie doskonale ze to czytam od dłuzszego czasu.. połowa jest zmyślona.
To skończ czytać, niech sobie pisze co tam chce, ewentualnie napisz do moderatora tego forum, że nie chcesz aby były upubliczniane wasze rozmowy może go zbanują.
And had a really, really, really good time
Take my hand, let's have a blast
And remember this moment for the rest of our lives
maacieek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-11, 00:24   #7
lina1497
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maacieek Pokaż wiadomość
Dziwne przejęzyczenie troszkę

To skończ czytać, niech sobie pisze co tam chce, ewentualnie napisz do moderatora tego forum, że nie chcesz aby były upubliczniane wasze rozmowy może go zbanują.
wiem że dziwne przejęzyczenie sama na siebie sie w☠☠☠☠ilam. Ale jak to pisalam to mialam w glowie tylko to jego opowiadanie o rzekomych zdradach i wyslalam. Dopiero po chwili zauwazylam ze myslalam o jednym a pisalam drugie ;/ i niestety bardzo ladnie sobie ta ucial. Mysle ze juz nic nie da sie zrobic, bo jak widac wszyscy maja tam to samo w glowie, zakladajac ten watek jeszcze nie mialam info jakwyglada to ze strony prawnej.

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ----------

Wątek uważam raczej za zamknięty bo raczej nic nie da się zrobić tylko ewentualnie pośmiac z tego bo klamstwa mu nie udowodnie, a on jak sam powiedzial kłamstwami nabija sobie "fejm". Stad pisanie o zdradach itp ( sam fakt ze odeszlam nie jest zbyt dobry zeby dac mu popularnosc wiec zmysla ). Dowiedzialam sie rowniez jak wygląda to ze strony prawnej i dzieki za odpowiedzi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości