|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Jestem głupia
Witajcie.
Powiecta co mam zrobić. Wszedłam na to forum ponieważ moja siostra z niego korzysta. Chodzi o moją najlepszą koleżankę. Obie chodzimy do jednej drugiej klasy gimnazjum, trzymamy się we dwie razem. Nikt nas z klasy nie lubi. Ostatnio dowiedziałem się od koleżanki z klasy obok, że ludzie uważają nas za dwie najgłupsze panny w całej w szkole i że każdy ma z nas beke. Koleżanka mi jeszcze powiedziała, że ludzie mówią, że jak jesteśmy we dwie to jesteśmy głupsze niż osobno. Bo nasza głupota się dodaje. Poza tym mi powiedziała, że nie jestem aż tak głupia jak moja koleżanka i że bez niej byłabym mądrzejsza i żebym się z nią nie trzymała. Poza tym jest taki chłopak, który podbijał do mojej koleżanki i zaczęlyśmy sobie z niego robić jaja i na kłamałyśmy innym na jego temat, że jest szują, bejem i frajerem i powiedziałyśy mu żeby poszedł się leczyć i spierdalał. Podobno taki nie był, ale mnie w☠☠☠☠iał. Teraz chodzi i rozpowiada, że obydwie jesteśmy poziomem poniżej dna mółu w rzece i obie mamy downa i schizofremje i wysyła nas do psychiatryka. To własnie o nas myśli tak mówi. Robi sobie z nas jeszcze inne jaja o których podobno nie wiemy. CO mam robić, przestać się kumplować z koleżanką to stane się mądrzejsza, ale wtedy nie będe mieć żadnych znajomych bo poza nią nikogo nie mam w klasie. Poradźita mi coś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem głupia
Wakacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Chcą żebyś zerwała znajomość, żeby jeszcze bardziej was upokorzyć i zaszkodzić wam :d Trzymaj się jej bo zostaniesz sama.
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ci poradzić? Zacznij się zachowywać rozważniej, myśl co mówisz, co robisz i co piszesz. I nie próbuj nawet myśleć, że jesteś głupia przez koleżankę. To nie tak działa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po pierwsze to obie skończcie z takimi chamskimi zachowaniami, dopiero wtedy będzie jakaś szansa no to, że ludzie was polubią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Gimnazjalne problemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Taki nędzny trolling, a Wy się łapiecie?
Zamykam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.