|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niedostępny...?
Witajcie,
zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Otóż niedawno poznałam na pewnym portalu faceta. Jest mądry, inteligentny, ma swój zespół rockowy. Jednym słowem urzekł mnie. Pisaliśmy 3 tygodnie, On mówił mi, że jestem wyjątkową kobietą, i bardzo chciałby mnie poznać. Przez ten okres mieliśmy kontakt non stop. Problem tkwi w tym, że On za jednym razem jest super miły, prawi komplementy, a następnego dnia jest zachowawczy. Tak jakby w jakiś sposób trzymał mnie na dystans. Wczoraj spotkaliśmy się pierwszy raz. Było świetnie ![]() ". Od tamtej pory tylko napisał czy dojechałam szczęśliwie i podziękował za spotkanie i cisza. Stąd moje pytanie, jak myślicie kobietki , odezwie się? ja nie chciałabym się narzucać, robić pierwszy krok. Wydaje mi się, że jest to typ faceta niedostępnego, takiego, który lubi być zakazanym owocem, który powoduje, że kobieta oszaleje na jego punkcie. Sęk w tym , że ja też nie jestem łatwa do zdobycia, sam powiedział mi, że jestem "trudna" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Niedostępny...?
Gdyby był zainteresowany to pewnie by o Ciebie zabiegał. Pewnie nie jest za bardzo zainteresowany i tyle.
![]() |
#3 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
proponuje zaczekać..dorosli ludzie są czasami pol dnia zajęci.. albo sie odezwij zamiast leżeć i pachniec
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.