|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
jak dbacie o zabki w aparaciku??? :-)
od paru miesiecy mam na zabkach aparacik.w zwiazku z tym mam pytanko jak dbacie o zabki oprocz oczywiscie szorowania po kazdym posilku??
-czy uzywacie specjalnych past to zebow z aparatem?? -czy macie tez specjalne szczoteczki do czyszczenia przestrzeni miedzyzebowych?? -czy uzywacie specjalistycznych nici do czyszczenia zamkow?? -jakich płynow to płukania jamy ustnej uzywacie?? -czy ktoras z was uzywala pasty i plynu OTRHO KIN?? ja myje zabki szczoteczka ORAL B z włóknami ulozonymi pod roznym katem.myje zabki po kazdym posilku,po kazdej wypitej kawie i herbacie.niepije juz coca coli :-( ,kroje sobie kanapki w kosteczke no i unikam twardych rzeczy do jedzenia. mam jeszcze jedno pytanko: czeste mycie zebow strasznie podraznia mi usta,sa spirzchniete i doslownie płatami schodzi mi znich skora.kilka razy zmienialam paste ale to nic niedalo :-( .ciagle tez smaruje je pomadka do ust ale to tez niepomaga - moze macie na to jakis sposob moje drogie aparatowiczki???
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak dbacie o zabki w aparaciku??? :-)
oj
![]() ![]() jak wspomne te czasy kiedy nosiłam aparat to az mnie ciarki przechodzą i nie plukalam zadnymi pluknkami, no ale zęby trzeba bylo czesto szorowac.. , podrażnienia w jamie ustnej przez aparat przyprawiały mnie o palpitacje serca
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jak dbacie o zabki w aparaciku??? :-)
polecam archiwum ,sama napisałam juz bardzo wiele na temat aparatu i nie chce mi sie pisac tego samego w kółko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.