|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy jest jeszcze mozliwośc przepisania się?
Witajcie!
Skończyłam niedawno klase 1 liceum i myślałam nad przepisaniem się do innego, chodzi o Krakowską 10-tke...i nie wiem czy byłaby taka możliwość skoro jest juz polowa lipca i prawdopodobnie placówka ta jest teraz zamknięta przez wakacje ( chyba ze się myle? jak ktoś coś wie na ten temat prosiłabym o informacje). Byłaby to klasa o tym samym profilu co wcześniej tylko nie wiem jak by to był z językiem, bo uczyłam się w obecnym liceum hiszpańskiego, a tam musiałabym nadrobic rosyjski, którego skrobnęłam nieco w gimnazjum. Więc kolejne pytanie..myślicie, że pozwolili by mi nadrobić język i ogółem cześć materiału, którego moje LO nie przerabiało? Wiem, że najlepiej by było skontaktować się ze szkołą, ale właśnie zastanawia mnie to, czy wogóle licea funkcjonują jakoś w okresie wakacji, czy tylko do okresu zakończenia rekrutacji gimnazjalstów? Bo jestem całkowiecie zielona w tych tematach...Jeśli są jakies osoby z tego Lo to też super by było dowiedzieć się czegoś wiecej o tej szkole ![]() przepraszam jeśli istnieje podoby wątek, albo powinien byc dodany w innym miejscu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
na przekór do celu
|
Dot.: Czy jest jeszcze mozliwośc przepisania się?
Zadzwoń, a się przekonasz?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.