|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar ca³e forum. Tutaj mo¿na zg³aszaæ uwagi techniczne, problemy dotycz±ce ca³ego forum, problemy z has³em i dostêpem i inne… |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 760
|
ze skórk± forum
Skórkê od d³u¿szego czasu na wiza¿u mia³am ustawion± szar±. Najbardziej mi odpowiada³a po prostu. A od jakich¶ dwóch tygodni skórkê mam oryginaln±. I nie zmienia siê na ¿adn± inn±.
Kilka razy ju¿ sprawdza³am - ani szara, ani kremowa, ani zgaszona - ci±gle oryginalna. Cookies wyczy¶ci³am trzy razy - to samo. Na dwóch ró¿nych komputerach (netbook i PC). Na dwóch ró¿nych przegl±darkach (Google Chrome i Internet Explorer, obie w najnowszych wersjach). Na dwóch ró¿nych systemach operacyjnych (windows 7 i windows 8). Nie wiem czy kto¶ jeszcze ma taki problem, ale mnie ju¿ zaczyna to irytowaæ. Da siê co¶ z tym zrobiæ?
![]() |
#2 |
damn good coffee
Wiadomo¶ci: 11 170
|
Dot.: ze skórk± forum
problem jest ju¿ od jakiego¶ czasu - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=768673
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 760
|
Dot.: ze skórk± forum
Oh. Dziekujê za odpowied¼. Tytu³ tamtego w±tku mnie zmyli³ po prostu.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.