Zg³aszam problem: ze skórk± forum - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar ca³e forum. Tutaj mo¿na zg³aszaæ uwagi techniczne, problemy dotycz±ce ca³ego forum, problemy z has³em i dostêpem i inne…

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-07-23, 19:31   #1
Micraell
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 760

ze skórk± forum

Skórkê od d³u¿szego czasu na wiza¿u mia³am ustawion± szar±. Najbardziej mi odpowiada³a po prostu. A od jakich¶ dwóch tygodni skórkê mam oryginaln±. I nie zmienia siê na ¿adn± inn±.
Kilka razy ju¿ sprawdza³am - ani szara, ani kremowa, ani zgaszona - ci±gle oryginalna.

Cookies wyczy¶ci³am trzy razy - to samo.
Na dwóch ró¿nych komputerach (netbook i PC). Na dwóch ró¿nych przegl±darkach (Google Chrome i Internet Explorer, obie w najnowszych wersjach). Na dwóch ró¿nych systemach operacyjnych (windows 7 i windows 8).

Nie wiem czy kto¶ jeszcze ma taki problem, ale mnie ju¿ zaczyna to irytowaæ. Da siê co¶ z tym zrobiæ?

"Well, I guess it would be nice, if I could touch your body, you know not everybody, has got a body like you."

~George Michael

Micraell jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-07-23, 19:53   #2
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Wiadomo¶ci: 11 170
Dot.: ze skórk± forum

problem jest ju¿ od jakiego¶ czasu - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=768673
kawa_zmlekiem jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-07-23, 22:13   #3
Micraell
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 760
Dot.: ze skórk± forum

Oh. Dziekujê za odpowied¼. Tytu³ tamtego w±tku mnie zmyli³ po prostu.

"Well, I guess it would be nice, if I could touch your body, you know not everybody, has got a body like you."

~George Michael

Micraell jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Techniczne forum

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-07-23 23:13:11

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.