|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wielki problem z koleżanką..
Kiedyś to była przyjaciółka... ale odkąd poznałam mojego obecnego chłopaka już nią nie jest. Ona zaczęła palić i pić, a ja nie chce się z taką osobą zadawać i popaść w jej towarzystwo. Ona chce się ze mną spotykać, a ja nie, lecz nigdy jej tego nie powiedziałam. Mówi mi, że do mnie dzwoni chociaż ja nie uzyskałam od niej żadnego połączenia. Moja dobra koleżanka i chłopak cały czas mówią mi abym się z nią nie zadawała, bo nie warto. Ja nie chce mieć potem problemów przez nią. Ona potrafi zrobić tak, że wszyscy będą mieli mnie za wroga. Ja nie chce jej mówić, że nie chce się z nią spotykać, bo będę miała piekło. Nie będę mieć w klasie koleżanek. Nie wiem co zrobić. Ja wiem, że tutaj nie rozwiążę swoich problemów, ale bardzo proszę o jakieś rady.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielki problem z koleżanką..
Jak to będziesz miała piekło? Nastawi wszystkich przeciw Tobie? Dlaczego mieliby jej w ogóle słuchać, taka popularna jest?
Może nie mów w takim razie wprost, że nie chcesz mieć z nią do czynienia bo to czy tamto tylko ochładzaj stopniowo kontakt, wtedy jakoś powinna to przyjąć łagodniej. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-07-14 o 00:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Powiedz jej, że nie podoba Ci się jej zachowanie i nie aprobujesz tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Serio? To teraz pomyśl jakie więzi łączą Cię z "koleżankami" jeśli jedna kobieta potrafi (podobno) zmienić ich nastawienie przeciwko Tobie.
Cóż, ale to Twój wybór. Możesz nadal tkwić w płytkich przyjaźniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znajdź sobie inne kolezanki,na które będziesz mogła liczyć,które w razie czego będą za Tobą.Po prostu. Dlaczego mają wierzyć jej a nie Tobie?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
warto byc uczciwym i szczerym , a nie tchorzem.
w momencie kiedy jej unikasz, nie oddzwaniasz, nie odbierasz , twoja kolezanka nie rozumie dlaczego. i w tym momencie mozesz zrobic sobie z niej wroga :P
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.