|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
puder rozswietlajacy
Witam wszystkich.
jestem nowa na forum i mam od razu do was pytanie. Moze ktoras z was zna jakis dobry puder rozswietlajacy, godny polecenia? Z gory dzieki za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: puder rozswietlajacy
ja polecam puder w kulkach z avonu, jest lekko brązujący i ślicznie rozświetlający, zawiera taki drobniusieńki lśniący pyłek, który na buzi nie wygląda jak tandetny brokat, można stosować na dzień jak i na większe wyjścia (wtedy wystarczy tylko nieco mocniej się nim przypudrować) używam już 3 opakowanie i raczej nie mam zamiaru go zmieniać na nic innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Polecam puder rozświetlający Vipery. Kosztuje grosze (coś koło 13zł) i starcza na baaaardzo długo. I super wygląda na buźce. Poczytaj o nim na KWC, jest dużo recenzji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Delikatnie rozswietlajacy (ale i matujacy) jest puder z MaxFactora (ok. 45zl). Typowo rozswietlajacy (sprawdza sie takze jako matujacy) jest wczesniej wspomniany przez Anuszke puder z Vipery (ok. 25zl).
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Polcam viperę.
Otatnio nabyłam rozświetlające kuleczki Palomy (ok 30zł). Bardzo fajne, nadają sie nawet na twarz. Są 3 odcienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Aha, dobry jest ponoc takze puder rozswietlajacy z Hean, ale najlepiej poprzegladaj KW
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.