|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Co myślicie?
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co myślicie?
Słyszałam że dobry jest trening Mel B na nogi, lecz nie próbowałam.
Z autopsji mogę polecić 6ścio minutowy trening Ewy Chodakowskiej, który dodałam do codziennych ćwiczeń https://www.youtube.com/watch?v=--ovupOBESg oraz kilka ćwiczeń, które znalazłam na portalu sfd.pl. Podała je pewna użytkowniczka: "1. gorna noga gora - dol 20x 2. noga pulsuje w gorze (krotkie ruchy gora-dol) 20x 3. noga w gorze i uginamy kolano i prostujemy nie opuszczajac nogi 20x 4. małż; noga zgieta tak jak dolna krecimy w powietrzy raz laczac kostki razem raz kolana razem 20x 5. noge gorna opuszczamy kolanem na podloge przed soba i prostujemy w gore 20x Powinno w trakcie piec jak cholera, jak nie piecze dorzucic po 5 razy do kazdego cwiczenia. Druga noga i dla dobicia drugi obwodzik." W moim przypadku efekty widoczne były przed drugim tygodniem ćwiczeń, które są lekkie i przyjemne ![]() ![]() Edytowane przez Alex Waters Czas edycji: 2014-08-20 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Cwiczysz codziennie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Przeciez 50cm w udach, to bardzo mało. Wręcz nogi jak patyki, powinnaś raczej popracować nad nimi w drugą stronę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
[1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;47800062]Przeciez 50cm w udach, to bardzo mało. Wręcz nogi jak patyki, powinnaś raczej popracować nad nimi w drugą stronę.[/QUOTE]
ojej miło że tak uwaasz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ćwiczę regularnie od początku sierpnia, ponieważ chcę wykorzystać wakacje. Próbowałam coś robić w lipcu, ale to bez większych sukcesów ze względu na częste wyjazdy
![]() ![]() ![]() ![]() Bez diety ![]() ![]() Teraz zerknęłam na zdjęcie i udo masz faktycznie bardzo ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Takie pasy nic nie dają. Trzymaj dietę z ujemnym bilansem kalorycznym i więcej się ruszaj (bieganie, szybki marsz). Efekty zobaczysz szybciej niż myślisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Powinnas je bardziej umięśnić, żeby nie były takie chudziutkie - to forum o fitnessie, lekko zarysowane mięśnie są naprawdę apetyczne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Czytałam gdzieś, chyba nawet tutaj na Wizażu, że mięśnie mogą "puchnąć" na początku ćwiczeń. Ja też to zauważyłam u siebie, ale już zeszło i moje uda są szczuplejsze
![]() A Wizażystka pode mną ma rację co do ćwiczeń cardio typu bieganie czy szybki marsz. Tak samo jazda na rowerze czy skakanie na skakance nie zaszkodzi. Co do diety też, oczywiście że efekty przyszłyby szybciej, ale dieta po prostu nie rzeczą dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy chudnięcie jest w twoim wypadku konieczne, raczej skup się na ładnym wymodelowaniu
![]() Ćwiczyć możesz nawet w domu przed telewizorem, o ile będziesz to robić regularnie, to sama nawet nie zauważysz kiedy wyrzeźbisz i wysmuklisz sobie ładnie uda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Chudnięcie w Twoim przypadku raczej nie jest wskazane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.