|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Twoja osobista stylistka
Witam wszystkie forumowiczki
![]() Zwracam się do was z prośbą o radę/opinie w sprawie pomysłu na przekształcenie swojej działalności. Chcę zrobić małe rozeznanie czy pomysł jest dobry i czy wy jako potencjalne klientki, chętnie skorzystałybyście z takich usług. Jestem osobistą stylistką, personal shopperką jak kto woli ![]() Ja w sumie będę wykonywała troszkę więcej pracy niż zazwyczaj, ponieważ będzie trzeba przygotować indywidualnie dla każdego klienta dokument w którym będzie zawarte to, co zazwyczaj mówię mu w 4 oczy, tj. analiza sylwetki itd. Oczywiście będę kursowała po sklepach, żeby znaleźć idealne i indywidualnie dopasowane zestawy dla klienta. Później klient dostanie pięknie zapakowaną paczkę prosto do domu ze swoimi zestawami. Będzie mógł spokojnie przymierzyć je w domu i zdecydować co chce zostawić, a co oddać. Usług do zaproponowania miałabym kilka. To tak w wielkim skrócie. ![]() Dla klienta jest więcej plusów, ponieważ nie traci czasu chodząc ze mną po sklepach zazwyczaj 4-5 godz. Może w domowym zaciszu skorzystać z usługi osobistej stylistki. Co wy o tym sądzicie? Może macie jakieś uwagi? Jak według was w tym zabieganym świecie, gdzie mamy coraz mniej czasu, powinna wyglądać usługa osobistej stylistki? Liczę na wasze uwagi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Twoja osobista stylistka
Cytat:
bo rozumiem,ze jak idziesz na zakupy z klientem to on placi i przy okazji moze sobie tez wybrac co mu sie pdoba z tego co polecasz - ale tak to jak ![]() zwlaszcza ,ze bedziesz to przesylac z zagranicy ? gdzie czesto sa w ogole inne sklepy niz w Polsce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.