Twoja osobista stylistka - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-12, 17:57   #1
Personal_Shopper
Przyczajenie

Smile

Twoja osobista stylistka

Witam wszystkie forumowiczki

Zwracam się do was z prośbą o radę/opinie w sprawie pomysłu na przekształcenie swojej działalności.
Chcę zrobić małe rozeznanie czy pomysł jest dobry i czy wy jako potencjalne klientki, chętnie skorzystałybyście z takich usług.
Jestem osobistą stylistką, personal shopperką jak kto woli Od ponad 4 lat pracuję właśnie jako osobista stylistka. Za miesiąc wyjeżdżam z kraju i przeprowadzam się za granicę, postanowiłam trochę zmodyfikować swoje usługi. Chciałabym prowadzić konsultacje stylistyczne... online tzn. to samo co robiłam wcześniej tylko online. W ten sposób mogłabym nadal mieć kontakt ze swoimi klientkami/klientami i dalej oferować im moje usługi- porady. Mam już praktycznie cały pomysł jak by to dokładnie miało wyglądać.
Ja w sumie będę wykonywała troszkę więcej pracy niż zazwyczaj, ponieważ będzie trzeba przygotować indywidualnie dla każdego klienta dokument w którym będzie zawarte to, co zazwyczaj mówię mu w 4 oczy, tj. analiza sylwetki itd. Oczywiście będę kursowała po sklepach, żeby znaleźć idealne i indywidualnie dopasowane zestawy dla klienta.
Później klient dostanie pięknie zapakowaną paczkę prosto do domu ze swoimi zestawami. Będzie mógł spokojnie przymierzyć je w domu i zdecydować co chce zostawić, a co oddać.
Usług do zaproponowania miałabym kilka. To tak w wielkim skrócie.
Dla klienta jest więcej plusów, ponieważ nie traci czasu chodząc ze mną po sklepach zazwyczaj 4-5 godz. Może w domowym zaciszu skorzystać z usługi osobistej stylistki.
Co wy o tym sądzicie?
Może macie jakieś uwagi? Jak według was w tym zabieganym świecie, gdzie mamy coraz mniej czasu, powinna wyglądać usługa osobistej stylistki? Liczę na wasze uwagi Pozdrawiam
Personal_Shopper jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-13, 19:24   #2
201701300929
Konto usunięte

Dot.: Twoja osobista stylistka

Cytat:
Napisane przez Personal_Shopper Pokaż wiadomość
Ja w sumie będę wykonywała troszkę więcej pracy niż zazwyczaj, ponieważ będzie trzeba przygotować indywidualnie dla każdego klienta dokument w którym będzie zawarte to, co zazwyczaj mówię mu w 4 oczy, tj. analiza sylwetki itd. Oczywiście będę kursowała po sklepach, żeby znaleźć idealne i indywidualnie dopasowane zestawy dla klienta.
Później klient dostanie pięknie zapakowaną paczkę prosto do domu ze swoimi zestawami. Będzie mógł spokojnie przymierzyć je w domu i zdecydować co chce zostawić, a co oddać.
Usług do zaproponowania miałabym kilka. To tak w wielkim skrócie.
Dla klienta jest więcej plusów, ponieważ nie traci czasu chodząc ze mną po sklepach zazwyczaj 4-5 godz. Może w domowym zaciszu skorzystać z usługi osobistej stylistki.
Co wy o tym sądzicie?
Może macie jakieś uwagi? Jak według was w tym zabieganym świecie, gdzie mamy coraz mniej czasu, powinna wyglądać usługa osobistej stylistki? Liczę na wasze uwagi Pozdrawiam
coz , nie korzystalam z takich uslug wiec nie ejstem pewna do konca jak to wyglada ale rozwinelabys pogrubiona czesc??
bo rozumiem,ze jak idziesz na zakupy z klientem to on placi i przy okazji moze sobie tez wybrac co mu sie pdoba z tego co polecasz - ale tak to jak ktos Ci robi przelew na x tys a Ty mu to potem przesylasz i jak cos to jak on ma to oddac?
zwlaszcza ,ze bedziesz to przesylac z zagranicy ? gdzie czesto sa w ogole inne sklepy niz w Polsce?
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości