|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
proszę o usunięcie wątku.
dziękuję, otrzymałam odpowiedź - proszę o usunięcie wątku
![]() Edytowane przez aggiep Czas edycji: 2014-07-19 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mama i ja.
Przede wszystkim nic na siłę. Czyny nie słowa. Pokaż mamie, że można Ci ufać. Nie dziwię się, ze ma do Ciebie takie "negatywne" podejście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Twoja mama jest przynajmniej szczera. Jak nialam sytuacje ze mialam wrocic do domu rodzinnego to powiedziala mi ze zacisna zeby i wynajma mi mieszkanie lub pokoj zebym nie wracala xd mama mnie bardzo kocha ale jest realistka. Ciesz sie ze nie masochistka ktora trzymalaby cie na sile i kisila w sosie wlasnym o smaku zgryzoty. Wszystko jest swiezutkie i nie pouklada sie od razu. Poprawa jest naprawde bardzo krotka wiec daj mamie spokoj xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Podkreślone: źle Ci się wydaje. Nie dziwię się ani trochę Twojej mamie. Na relacje rodzic-dziecko wpływ mają obie strony. Twoja strona zawaliła na całej linii, więc naprawdę mnie nie dziwi, że mama chce odpocząć od toksycznej córki. Może za jakiś czas wspomnienia się zatrą. Może. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
"świeżutkie" aż tak nie jest, bo wzięłam się w garść w kwietniu zeszłego roku. od tego czasu jej nie zawiodłam (tylko te moje cechy typowo po tacie, czyli "jak kubek posiedzi tu jeszcze godzinkę, to nic się nie stanie). w dwa miesiące przeskoczyłam z dwój i trój do 5,0 na świadectwie, więc determinację miałam ogromną. po tak długim czasie nie widzę jednak żadnej poprawy i to zaczyna mnie po prostu przytłaczać. nie chcę iść na studia ze świadomością, że jako 15 latka nieodwracalnie zmieniłam tor naszych relacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Hahahhaa czyli jet swiezutkie xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
to co napisałam, że mama nie była przygotowana - choć sama miała takie doświadczenia, nie sądziła, że zauroczę się w chłopaku, który mieszka daleko ode mnie (poznaliśmy się na obozie), bardzo chciała tego uniknąć. mam wrażenie, że bardzo źle mnie odebrałyście i uważacie, że szlajałam się z narkomanami i zauroczyłam się w 30-letnim mężczyźnie... ![]() Edytowane przez aggiep Czas edycji: 2014-07-19 o 12:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Ty piszesz takie bajki jakby tu stado tepych pelikanow siedzialo x
W dwa miesiace z dwojki na piatki - nie wiem jakim cudem arytmetycznie mialoby sie to zdarzyc jesli mialas w lutym na semestr dwoje to za zadbe skarby nie wyjdzie ci piatka na koniec bo skala konczy sie na szostce nie osemce xd Rozumiemy. Poprawilas sie. Fajnie. Ale wez tak szczerze przestan sie przeceniac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() moje liceum nie oblicza ocen na koniec na podstawie średniej. nie musisz mi oczywiście wierzyć. nie przeceniam się, naprawdę - wiem co zrobiłam i wiem jakie to ma konsekwencje. chciałabym tylko dowiedzieć się od być może bardziej doświadczonych osób, jak jeszcze pokazać mamie, że się staram, skoro po roku nic się nie poprawiło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Xd no i co ja mam ci poradzic teraz w tym momencie? Ze mama jest fe a ty cacy?
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Przekazalas. Uwierz mi mama widzi ze sie strasz ale to jest tylko czlowiek jest zmeczona tematem i cieszy sie ze sie usamodzielnisz. Wez to przyjmij na klate i sie ciesz ze stac ja na szczerosc i odciecie pepowiny zamiast robic ci chore jazdy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
and cigarettes
|
Cytat:
Myślałaś, że przyniesiesz piątkę ze szkoły i mama zapomni, jak to się "buntowałaś"? Swoją drogą - od 14 r.ż. bujałaś się sama po Polsce i mama nie miała nic przeciwko? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Wyrządziłaś jej wiele krzywdy, wiec się jej nie dziw. To ty ją powinnaś przepraszać i starać sie naprawić relacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.