|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Motywacyjny dziennik treningowy
Witam wszystkich.
Postanowiłam, dla własnej motywacji (a może przy okazji i innych ), założyć tutaj dziennik. Będę raz na kilka dni uzupełniać moje postępy treningowe.PODSTAWOWE INFO ![]() Wiek: 18l Wzrost: ok. 170 cm Wymiary: biust 100, pod biustem 75, talia 73, biodra 100, uda 59, łydka 33 Jest co poprawiać. ![]() STAŻ TRENINGOWY - 8 miesięcy regularnych treningów siłowych (plany z Ladies SFD), jednak bez szczególnych efektów; zaczynałam z jojo pogłodówkowym i brakiem okresu spowodowanym wyłączeniem tłuszczu z diety (15 kg w 2 miesiące, <700 kcal dziennie ); skutki głodówki (rozregulowanie wszystkich hormonów, tarczycowych także, straszny stan skóry, paznokci, włosów itd., itd.), za wyjątkiem przybranych 10 kg, udało mi się zażegnać.- wcześniej: regularne bieganie, orbitrek, ćwiczenia z Zuzką Light i Jillian Michaels. ![]() - od początku maja przerwa w jakichkolwiek ćwiczeniach. CEL Póki co - głównie redukcja, możliwie bez utraty tych mięśni, które udało mi się zyskać przez te miesiące ćwiczeń i wydobycie ich (wreszcie!!! ) spod warstwy izolacyjnej. ![]() PLAN TRENINGOWY 3 tygodnie na początek, na roztrenowanie Poniedziałek: trening siłowy A Wtorek: aero + brzuch Środa: aero + brzuch Czwartek: trening siłowy B Piątek: aero + brzuch Sobota, niedziela: wolne ● Aero: orbitrek, bieganie (ok. 30 - 45 min.) ● Brzuch (3x 15-20): 1. Unoszenie nóg w leżeniu 2. Brzuszki odwrotne na piłce 3. Brzuszki na piłce 4. Jeżyki z gumą 5. Russian twist ● Trening A/ A. Przysiad B1. Wyciskanie sztangi skos góra B2. Wiosłowanie w leżeniu na ławeczce poziomej C1. Wypady C2. Wznosy z opadu na piłce D. Plank 3x max ● Trening B/ A. MC B1. Wyciskanie sztangi stojąc B2. Wiosłowanie sztangielką w opadzie C1. Wykroki C2. Wspięcia na palce stojąc D. Pompki 3x max Treningi zaczerpnięte z Ladies SFD i lekko zmodyfikowane. ZAŁOŻENIA DIETY ● Kaloryczność min. 1500 do max. 1700 ● Rozkład BTW: 120/60/150-160 ● Suplementy: olej z wiesiołka, olej kokosowy, omega-3; mam jeszcze w zanadrzu l-karnitynę i CLA, ale tą artylerię zostawiam na później ![]() ● Płyny: woda mineralna 2l, zielona herbata 1l Start? W poniedziałek. ![]() Buziaki Edytowane przez karramba26 Czas edycji: 2014-07-31 o 14:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

), założyć tutaj dziennik. Będę raz na kilka dni uzupełniać moje postępy treningowe.

); skutki głodówki (rozregulowanie wszystkich hormonów, tarczycowych także, straszny stan skóry, paznokci, włosów itd., itd.), za wyjątkiem przybranych 10 kg, udało mi się zażegnać.