|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomocy! Wiersz na zaproszeniu
Drogie forumowiczki, bardzo potrzebna mi jest wasza pomoc!
Z moim wybrankiem postanowiliśmy, że zamiast kwiatów chcemy na ślub kupony lotto i zdrapki (wieksza szansa wygranej, ale sumy mniejsze). Wszedzie widze wierszyki odnosnie tylko kuponow, ale potrzebuje na zaproszenia wierszyk, zeby goscie zamiast kwiatow przynosili wlasnie zdrapki i/lub kupony. Moje zdolnosci w tworzeniu rymow sa zerowe, a co dopiero, zeby to mialo sens sprawa dosc pilna |
|
|
|
|
#2 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Pomocy! Wiersz na zaproszeniu
Cytat:
Zwykłe zdanie " Szanowni Goście, zamiast kwiatów prosimy o kupony lotto i zdrapki." brzmi bardziej elegancko. Ale żeby nie było, że nie chcę pomóc to proszę, jest rymik. ''Jeśli Państwo Młodzi zamiast kwiatów kupony lotto i zdrapki dostaną jest szansa, że dzięki Wam będą się cieszyć podwójną wygraną"
Edytowane przez grubella Czas edycji: 2014-07-14 o 11:52 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Nie pomyslalam o tym, zaproszenia mi sie jakos z rymowankami kojarza :P Dziekuje za pomoc
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Też jestem za opcją nie pisania rymowanek, zwykłe zdanie lepsze
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się rymowanki podobają. Zależy co kto lubi
|
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Mi też się rymowanki podobają ale do tego nie znam.
Najlepiej napisz zdaniem zwykłym |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Bez rymowanek, błagam
Te wierszyki w zaproszeniach są straszne ![]() My prosiliśmy o książki/wino i napisaliśmy po prostu: Drodzy Goście! Jeśli macie ochotę obdarować nas w tym dniu kwiatami, prosimy w zamian o książkę, lub butelkę wina. |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
A my mieliśmy całe zaproszenia rymowane i wszystkim się podobało
Także co kto lubi
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Ja też w sumie nie przepadam za wierszykami, sa dla mnie troche mdłe
ale ja wybieram wzor zaproszen, wiec zeby nie bylo, ze moj TŻ nie ma nic do powiedzenia... ale moze go przekonam do prozy Dzieki wielkie za odpowiedzi |
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
Goście Drodzy, Goście Mili.
Radość byście Nam sprawili w szczęście nasze inwestując kupon totka nam darując, oszczędzacie kwiatów moc, co by zwiędły w jedną noc.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
także nie dawałabym rymowanki
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Katrin1983 z samymi kuponami wierszyki sa wszedzie, jak pisalam potrzebowalam tez takie o zdrapkach
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Noo i moj TŻ wygral. Ja wybieralam wzor zaproszen i czcionke i tak dalej, a on chcial wierszyk, wiec niech ma :P Uzylam tego o podwojnej wygranej Dziekuje wszystkim |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

Z moim wybrankiem postanowiliśmy, że zamiast kwiatów chcemy na ślub kupony lotto i zdrapki (wieksza szansa wygranej, ale sumy mniejsze). Wszedzie widze wierszyki odnosnie tylko kuponow, ale potrzebuje na zaproszenia wierszyk, zeby goscie zamiast kwiatow przynosili wlasnie zdrapki i/lub kupony. Moje zdolnosci w tworzeniu rymow sa zerowe, a co dopiero, zeby to mialo sens
sprawa dosc pilna 

Te wierszyki w zaproszeniach są straszne 
26.07.2014
ale moze go przekonam do prozy