|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tabletki anty a dziwne obajwy..
Witam. Jestem tu od.. teraz :P A więc tydzień temu uprawiałam sex z moim chłopakiem. Zabezpieczaliśmy się tylko moimi tabletkami anty, które łykam już od ok 5 miesięcy. Lecz nie o stałej godzinie, tylko tak raz 22, raz 23, czasem pierwsza w nocy. I własnie to był pierwszy raz kiedy skończył we mnie.. Stosunek odbył się 2 razy pod rząd. Dodam, że ostatnio miałam jakieś problemy z żołądkiem (bez wymiotów, biegunki) były to straszne bóle, mogące mieć stan wrzodowy, łykałam na to tabletki i martwie sie że może przez to tabletki anty źle się wchłonęły? Moje zmartwienia zaczęły się kiedy od soboty (czyli dzień po stosunku) strasznie zaczął mnie boleć brzuch. Jest tak do teraz, tylko że w tym momencie doszły jeszcze czasem nudności (ale rzadko), chodzenie często siku, jakaś mała zgaga oraz wczoraj miałam bole głowy i lekkie zawroty. Dzisiaj mija tydzień od seksu, także czy to możliwe żebym była w ciąży skoro przyjmowałam tabletki w określonej porze wieczornej, nie bylo wymiotów ani biegunki. Wcześniej uważałam że to niemożliwe, ale teraz zaczynam trochę panikować (ze mnie to taka straszna panikara jest...) a tabletki anty odstawiam dopiero w sobote za tydzien, więc planowany okres ok 7 maja...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tabletki anty a dziwne obajwy..
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() Tak wiem, za kilka tygodni zapisuje się do gastrologa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Na pewno w ciąży nie będziesz. Spóźnienie godzinę, dwie to żadne spóźnienie. Poza tym skoro bierzesz tabletki to korzystajcie z tego. Po co się truć niepotrzebnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ☠☠☠ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zrób test ciążowy, upewnisz się. Ale moim zdaniem w ciąży nie jesteś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jutro ide do ginekologa na wizyte kontrolna takze sie dowiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.