|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Motywujący konkurs
proszę zapoznać się z regulaminem obowiązujacym na forum
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2005-12-17 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywujący konkurs
Mam nadzieje, że to nie reklama..
Marto, a Ty co sadzisz o tym konkursie? Bo nie dodałaś swojej opinii ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
![]()
Hej!
Nie jestem w żaden sposób związana z tą firmą. Wpadł mi w oko ten konkurs i próbowałam zainteresować nim moich męskich znajomych. Po raz kolejny sobie obiecują, jak to zaczną chodzić do siłowni, zrzucą 5 kg i będą mieli kaloryfer na brzuchu ![]() W końcu pomyślałam, a może ja mam takim motorem ochotę pojeżdzić. W końcu beczę od kilku lat nad moją nadwagą i brakiem kondycji. ![]() Tyle wizażanek zmaga się z własnym ciałem - może któraś opócz walki z sadłem ma ochotye wygrać bajerandzką nagrodę? M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
walki z sadłem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Niestety to jest reklama - za którą inne firmy u nas płacą.
Proszę usunąć treść pierwszego posta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
![]()
Aha, a wiec jeśli tłuszcz nazwiemy sadełkiem, tak jak w jednym z głownych wątków na tym forum, to jest to ok. A jak sadłem, to już fe. Nazwa nie zmienia przeciaż tego czego chcemy się pozbyć. Czyżby na forum należało być poprawnym politycznie?
Wysłałam to ogłoszenie o konursie, bo jakiś cel zawsze motywuje. Widocznie wizażanki nie potrzebują motywacji :sad:, ani trochę. Tak jak napisałam, nie jestem związana w żaden sposób ze środowiskami organizującymi konkurs i nie mam z jego tytułu żadnych profitów. Marta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Każdy potrzebuje motywacji.
Ale przepisane rekalmy z gazety sportowej, za którą firma zapłaciła za umieszczenie, nie jest zgodne z regulaminem naszego forum.
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2005-12-18 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Gdybym była otyła słowo 'sadło' godziłoby we mnie, ale to tylko moje skromne zdanie
![]() Już się zamykam ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja w stosunku do siebie bardzo czesto uzywam i uzywalam okreslenia "sadlo" i nie uwazam tego jakos szczegolnie za obrazliwe.
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
![]()
Wobec tego, jesli kój post był ewidentna reklamą to przepraszam WSZYSTKIE wizażanki. Możecie
![]() ![]() A co do sadła. Przecierz nawet były Kwadransowe Grubasy i klubowicze się nie buntowali. M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ja poczułam sie trochę dotknięta... TYLKO JA mogę nazywać moje sadełko sadłem, innym od tego wara :/
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ogólnie wyrażenie sadło jest obraźliwe jak dla mnie tak samo jak grubas czy inne formy uwłaczania ludziom poprzez czepianie się ich wyglądu. Każda trochę szczuplejsza osoba obraziłaby się, gdyby nazwac ją kosciotrupem :/ Sama nie używam takich słów w stosunku do siebie i innym. Godzi to w moje osobiste poczucie dobrego wychowania.
I to tyle ode mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.