|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kłopot z kolorem
Hej, jest mi niesamowcie głupio o tym pisać (tym bardziej że jestem facetem), ale moje włosy coraz bardziej zaczynają mi przeszkadzać. Jest to jedyny kompleks który posiadam. Mam włosy koloru rudego, które są rude głównie na słońcu. Rozumiem że jest to normalne,że na słoncu włosy zaczynają pokazywać prawdziwy kolor, jednak irytuje mnie to niesamowicie. Niżej przedstawiam obrazek, są to 2 przycięte kadry z filmu gdy jestem na dworzu (różnica w czasie jednego i drugiego to może 5 sekund). Pierwszy jest gdy niebo jest zachmurzone, a drugie już ze słońcem.
Mam pytanie następujące. Czy istniały by naturalne sposoby żeby złagodzić kolor rudy ? Płunanki bądź też szampony które lekko zmianiają kolor włosów. Na 99% jedyną odpowiedzią jaka będzie to porządna farba, ale pomyślałem że warto spróbować się spytać ![]() ![]() Pozdrawiam Edytowane przez czarek18 Czas edycji: 2014-07-28 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kłopot z kolorem
Dobrze myslisz, a najlepiej kup mix ton, niebieski (blue), przyciemni, ale ochlodzi (rudosc gasimy niebieskim). Fioletowe plukanki raczej nie pomoga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.