|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() relacje z chłopakiem i obawa przed utratą ukochanego
Nie potrzebuje zbędnych komentarzy. Jak poprawić relacje z chłopakiem, z którym zaczynamy od nowa związek po paru miesięcznej przerwie?
![]() Edytowane przez KsiezniczkaNiunia Czas edycji: 2014-08-10 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
lise-kotta
|
Dot.: relacje z chlopakiem i obawa przed utrata ukochanego
Cytat:
![]() po 1- o akapitach słyszałaś? po 2- ile macie lat? 13? to nie jest szczęśliwa relacja, macie fiu bździu w głowie oboje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
O boże, oddaj mi swoje problemy. Błagam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lise-kotta
|
nie chcesz jej problemów, bo się nabawisz wrzodów, jak autorka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A Ty co masz w głowie? Poprosiłam o poradę, w sprawie miłości której nie chce stracić. Z tego co widzę czytać potrafisz to po co czepianie sie o akapity?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
Też uważam, że ona ma więcej rozumu. A akapity to rzecz umożliwiająca czytanie tekstu. Przeczytać da się również tekst bez kropek, przecinków, polskich znaków, z błędami. Ale po coś takie ohydztwa jak ortografia, interpunkcja i stylistyka ludzie wymyślili jednak. Nie musisz od razu tak się obruszać. A w sprawie miłości, której nie chcesz stracić... nie starałabym się tak dla faceta, który ma mnie za kobietę bez honoru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hah, nie obruszylam się. Ktoś prosi o poradę, a ktoś inny wytyka błędy pisowni. Ale jeśli mimo wszystko zależy i serce podpowiada,że warto walczyć to można to chyba zmienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To zależy z jakiego rodzaju problemami zetknęliście się w poprzedniej "edycji" związku.
Aha,doczytalam...No więc wyzerujcie liczniki na sam początek czyli zapomnijcie o tym,co było a co was tak bardzo boli i nie popełniajcie tych samych błędów.
69,99 - 69,6 - 69,3 - 68,4 - 66,6 Edytowane przez justkabebe Czas edycji: 2014-08-10 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jakimś cudem udało mi się to przeczytać.
Jak rozumiem Twoje błędy to: -rozmowa z kolegą z pracy(czego ona dotyczyła i jak wygląda że aż z Tobą zerwał chłopak?) -pocałunek z kolegą podczas gdy nie byliście razem .......faktycznie, idź weź krzyż i załóż worek pokutny na głowę ![]() Niech facet zdecyduje czy Ci te okropne straszliwe rzeczy wybacza czy nie bo albo rybki albo akwarium-albo z Tobą jest i przestaje mendzić i powodować u Ciebie bóle brzucha albo nie jest i wtedy niech mendzi do woli. Ale ja bym z kimś takim nie chciała być choćby był najjaśniejszym księciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Jakiś nie potrafię za taką rozmowę się zabrać,boję się ze braknie mi słów. Ale dziękuję za poradę .
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To je napisz na kartce i naucz się jak wierszyka w szkole. Albo możesz pozwolić facetowi na to, żeby Ci tym stresem spowodował dalsze totalne pranie mózgu co pewnie i na fizycznym zdrowiu się odbije. To Twoje życie w końcu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Ty się w ogóle boisz mu cokolwiek powiedzieć, mieć jakiekolwiek żądania, bo strach, że mógłby cię porzucić odbiera ci rozum. A on to doskonale wie i na tym pogrywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
lise-kotta
|
jak widzisz nie tylko ja miałam problemy z doczytaniem twojego strumienia świadomości, więc się nie obruszaj
![]() przeczytałam wszystko i wyszło mi na to, że albo przestaniesz być chłopcem do bicia i położysz tym docinkom kres, albo możecie się żegnać ze sobą, bo w takim układzie w jakim jesteście teraz szczęśliwa nie będziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.