|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 115
|
Jaki kolor wybraæ?
Zastanawiam sie nad zmiana koloru. Wypatrzylam sobie farbe loreala colorista. Ktory kolor wybrac - cherry red czy violet? A moze macie pomysl na inny kolor farby lub firme?
Drugie moje pytanie - jaki Waszym zdaniem mam typ urody - cieply czy zimny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 188
|
Dot.: Jaki kolor wybraæ?
Moim zdaniem fiolet doda³aby Ci pazura, w czerwieni Ciê nie widzê. Masz jasn± cerê, która dobrze komponuje siê z odwa¿nymi kolorami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedz. W takim razie moze zdecyduje sie na fiolet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 348
|
Hej, doda³aby¶ zdjêcie zrobione w dziennym ¶wietle ale bez ¶wiat³a sztucznego? te dwa sa chyba doswietlone ¶wietlowkami, ciêzko okreslic twoj± kolorystykê.
Masz fajn± ciekaw± urodê, natomiast có¿ zwolenniczk± farbowania siê na kolory nienaturalne nie jestem, uwa¿am ze szpec±, . chcialabym zobaczyæ jeszcze wiecej zdjêæ. tak oceniaj±c po omacku widzê Ciê w mocno nasyconym z³otym br±zie, takim który podkre¶li kolorystykê i roz¶wietli twarz. czekam na fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 762
|
te¿ g³osuje na fiolet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Holly jaki braz? Mozesz podac jakis przyklad na zdjeciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Strzelaj lub emigruj!
Wiadomo¶ci: 27 440
|
Zgadzam siê z Holly,oba kolory sztuczne i niepotrzebnie cie postarz±...
Mo¿e taki kolor? http://4.bp.blogspot.com/-AMuHCFPKcF...52810%2529.jpg Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Tylko kiedys mialam taki zloty odcien i nie czulam sie dobrze. Chyba najlepiej mi w srednim brazie. Ten fiolet lub wisnia to taka fanaberia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Twarz w swietle dziennym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Jaki masz naturalny kolor wlosow? Mi sie podoba Twoj kolor wlosow teraz jaki masz.Zmienilabym tylko ciecie z grzywka na bok
![]() zalaczam zdj; mniej wiecej w fiolecie jak bys wygladala. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2017-11-11 o 09:43 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Kaska dzieki za wizualizacje. Chyba nienajlepej to wyglada
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Ale z tych kolorow fiolet i tak najlepiej wyglada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Mia³am na my¶li co¶ takiego:
https://www.maxim.com/.image/t_share...lina-jolie.jpg https://polki.pl/foto/4_3_LARGE/czy-...ty-2240809.jpg (Angelina jest typem ch³odnym, Jessica ciep³ym) ale kolor który maj± jest do¶æ uniwersalny, To nowe zdjêcie pokazuje, ze jeste¶ raczej typem ch³odnym, zrobienie sobie fioletu, albo czerwieni, które je¶li ju¿ w ogóle komu¶ pasuj± to typom ciep³ym, bo te maj± skórê o innym odcieniu ni¿ typy ch³odne, st±d pigment czerwony, rudy fioletowy lepiej siê z takim odcieniem komponuje. Ty masz j± w odcieniu ch³odnym. Pozosta³abym przy ch³odnym br±zach, mo¿esz dodaæ z³oty refleks te symulacje wy¿ej wygl±daj± bardzo realistycznie. szczerze? odradzam te eksperymenty ![]() Kaska222 jakiego u¿y³a¶ programu, ¿eby je zrobiæ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dzieki Holly. Masz racje, te kolory wrzucone przez Ciebie by mi pasowaly. W takim razie odpuszczam bordo i fiolet. Moj kolor wyjsciowy jest jednak sporo ciemniejszy. Czy w warunkach domowych moge uzyskac taki odcien? Farby drogeryjne nie wyjda mi w takim kolorze.. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
jesli obecny kolor jest ciemniejszy to ¿adna farba nie rozja¶ni w³osów, ani nie zast±pi obecnego koloru ja¶niejszym.. a drogeryjne maj± tendencjê do ich przyciemniania. najpierw trzeba by po³o¿yæ delikatny rozja¶niacz (nie powinien spaliæ w³osów) ale tu bym chyba posz³a do fryzjera z tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A moze moge sprobowac polozyc rozjasniacz... Czy polecacie jakis? Ile czasu sie trzyma, zeby nie rozjasnic zbyt mocno?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Moderator
Wiadomo¶ci: 6 269
|
Jest cos takiego jak kapiel rozjasniajaca.
Ale odradzam robic samej eksperymenty w domu. Najlepiej wybrac sie do dobrego specjalisty-fryzjera. ![]() Holly85 Przerabialam w Photoshopie ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dziewcxyny, a jak kupie farbe profesjonalna ciemny blond i oxydant 9%?Wyjdzie cos z tego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 26
|
fiolet nie wygl±da za ciekawie ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny. Rezygnuje z tych szalenstw. Teraz pozostaje pytanie - chlodny braz czy ciemny chlodny blond?
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Bo chyba cieple kolory mi nie pasuja.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 214
|
Ja ze swojego do¶wiadczenia mogê Ci powiedzieæ, ¿e posz³abym na Twoim miejscu do fryzjera na ¶ci±gniêcie koloru. JA startowa³am z br±zu na poziomie 5 który wyszed³ bardzo ciemno i nie chcia³ siê wymyæ. Po ¶ci±gniêciu fryzjerka tonowa³a mi rudo¶æ 7.11 Fanoli (siódemka to ju¿ poziom blondów) ale miej na uwadze, ¿e popiel wychodzi ciemniej i w³osy odbarwione bardziej chwytaj± pigment, ale i szybciej siê wyp³ukuj±. U mnie w dwa tygodnie sp³uka³ siê do rudego br±zu. Po miesi±cu po³o¿y³am 6.11 (czyli ciemny podwójnie popielaty blond) który chwyci³ na czarno i w tydzieñ sp³uka³ siê do poziomu prawid³owego. Probuj farbowaæ 6 lub nawet 7.
![]() |
#21 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
ten pierwsz. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Nie moglam sie powtrzymac i kupiam violet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 105
|
Pochwal siê rezultatem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
W zasadzie nie jestem zadowolona bo wyszedl prawie czarny.. :/ wrzuce jak uda mi sie zrobic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ten fiolet...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Powiem szczerze, ¿e jak przegl±da³am ten w±tek od pocz±tku, to siê ba³am tego violetu, ¿e wyjdzie ¼le, a tu patrzê pod koniec i faktycznie fajnie Ci to wysz³o
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
A ja chetnie bym sprobowala taki kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.