|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Stendhal Elixir Noir - wątek rozpoznawczy
na allegro pojawił się bardzo rzadki zapach Stendhal Elixir Noir edp, który teraz już śmiało można nazwać unikatem. Cena jest ok.:
http://allegro.pl/stendhal-elixir-no...538753841.html Czy są chętne do rozbiórki i oczywiście chętna na organizatorkę? To zapach typowo wieczorowy, słodki (ale nie tak, jak teraz to jest w zwyczaju, czyli ulepnie), ciężki, dla niektórych może nawet "killer". Nie dla dziewczynek i nie do pracy. Przed laty nosiła go jednak z dalekich znajomych, taka rasowa kobieta z klasą. Wtedy nie był dla mnie, ale teraz jestem go bardzo ciekawa ![]() ![]() Wzięłabym w granicach 30-50 ml (w zależności od potrzeby) +F. Namawiam miłośniczki słodkich, niebanalnych killerów! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stendhal Elixir Noir - wątek rozpoznawczy
![]() ![]()
#3 | |
El Cumpleaños Secreto
|
Cytat:
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
W wątku rozpoznawczym saduje się chętnych. Wpisałam ile mogę wziąć, dopisałam że flache również. Miło by było, ale jeśli rozbierajaca chce mieć ją dla siebie, to ok.
Ja rozebrać nie mogę, bo nie spełniam warunków. Dziękuję za miłe komentarze... |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
W ktorym miejscu napisalas, ze jakby co to oddasz flakon? Poza tym nie ma potrzeby zakladac osobnego watku dla rozpoznania, sa zbiorcze do tego.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nie znalazłam wątku o tym zapachu, wiec założyłam sadujący. Zapach jest rzadki, warto podejmować szybko decyzję, wątki zbiorcze tego nie gwarantują.
Organizatorka nie będę, to kolejny powód dla osobnego wątku. Pisząc o flaszce napisałam swoją propozycję, nawet mililitraz podałam niedokladny... Jesteś chętna na udział w ewentualnej rozbiórce, czy tylko tak chcesz sobie "pogagać"? |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
gamma Orionis
|
Zamykam, proszę nie zaśmiecać pod-forum tego typu wątkami.
Na wątki orientacyjne [czy tam - sondujące] rzadko wyrażamy zgodę, a temu nawet do takiego b. daleko, jako że nie jesteś organizatorką i dopiero jakiejś szukasz. Tematy ewentualnych rozbiórek można poruszać w wątku Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.